NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite večTU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • moja koža

Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

Baicalin is a plant that grows in the Shaanxi, a Chinese region heavily exposed to cold weather and intense UV rays. Coming from this harsh environment, Baicalin had to be very resilient to be able to survive.

Njene korenine so tako postale neverjetno močne in so znane kot »zlate korenine«.


Že več kot 2000 let je bajkalska čeladnica eno ključnih zelišč v tradicionalni kitajski medicini, Laboratoriji Vichy pa so jo med več tisoč rastlinami, ki rastejo na Kitajskem, izbrali zaradi njenega celovitega delovanja, ki ščiti kožo pred oksidacijo, UV žarki in onesnaženjem. 

Laboratoriji Vichy so dokazali njene izredne antioksidativne lastnosti ter dejstvo, da je spekter njenega antioksidativnega delovanja močnejši od referenčnih molekul, kot sta vitamina C in E.

BAICALIN: Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

Naši kultni izdelki

Najbolj brano

Sestavine

Probiotična sestavina bifidus za močnejšo kožo

Probiotiki so živi mikroorganizmi, ki so zaradi svojih blagodejnih učinkov na zdravje, zlasti na črevesno mikrofloro, že vrsto let predmet različnih raziskav. Bifidus je probiotična sestavina, ki jo pridobivamo s fermentacijo bakterije Bifidobacterium Longum. Vichy je inovacijo uvedel tako, da je to neživo probiotično sestavino z blagodejnimi učinki na kožo vključil v svojo novo nego.

Preberite članek

Sestavine

BIFIDUS

Še ne poznate bifidusa? No, vaš prebavni sistem ga zagotovo pozna. Bifidus je »prijateljska« flora, ki preprečuje rast škodljivih bakterij, zato je postal zvezda presenetljive knjižne uspešnice Giulie Enders Čarobno črevesje (ang. Charming Bowels).

Preberite članek

go to top