NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Aquakeep®: Idéaliarešitev za mešano kožo

Nova tehnologija za mešano kožo

Ko iščete najboljšo vlažilno nego za mešano kožo, veste, kako zahtevna je lahko naloga, da se hkrati znebite mastnega sijaja, zadržite dragoceno vlago in vplivate na znake staranja. Zato je nova Idéalia gel-krema za mešano do mastno kožo tako revolucionarna, saj nudi dokončno rešitev za težave mešane kože. Njena patentirana tehnologija Aquakeep® vsebuje mikrosfere, ki lahko vpijejo veliko količino vode – tudi do 100-krat več od svoje teže. Kakšen je rezultat? Koža je vidno mehka in sveža. 

Učinek matirajočega pudra: DA svežini, NE mastnemu lesku

V stiku s površino kože mikrosfere Aquakeep® postopoma sproščajo vodo in vam dajejo takojšen občutek svežine. Toda kako zaustaviti masten lesk? Prav zato se gel-krema ponaša z dvojno inovativnostjo: ima pudrast učinek in odpravlja masten lesk, medtem ko koža ostane čista in matirana. Ne gre za običajen pudrast učinek, ki daje dolgočasen videz brez zdravega sijaja, temveč za osvetljeno, gladko, mehko in pomlajeno polt.

Privoščite svoji koži svežo teksturo

Privoščite svoji koži kremno, a lahko teksturo gel-kreme, ki nudi svež in žameten občutek. Dolgotrajno nadzira masten lesk in omogoča enostaven nanos in obstojnost ličila. Z gel-kremo Idéalia je vaša koža sijoča ​​in sveža ter brez mastnega leska. Kmalu boste iz prve roke odkrili, zakaj je to najboljša anti-age vlažilna nega za mastno kožo.

Aquakeep®: Idéaliarešitev za mešano kožo

Najbolj brano

Sestavine

Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

Bajkalska čeladnica je rastlina iz kitajske province Shaanxi, ki je zelo izpostavljena hladnemu vremenu in intenzivnemu UV sevanju, zato je morala razviti izjemno odpornost, da bi lahko preživela v teh neugodnih razmerah. Njene korenine so tako postale neverjetno močne in so znane kot »zlate korenine«.

Preberite članek

Sestavine

Vitamin C – skrivnost sijoče kože?

Hiter življenjski tempo vpliva na povrhnjico in polt naredi utrujeno ter dolgočasno. Vendar, ali ste vedeli, da je eden od najbolj priljubljenih vitaminov ključ do bleščeče kože z zdravim sijajem? Ogledali si bomo poživljajoče lastnosti vitamina C.

Preberite članek

Sestavine

Probiotična sestavina bifidus za močnejšo kožo

Probiotiki so živi mikroorganizmi, ki so zaradi svojih blagodejnih učinkov na zdravje, zlasti na črevesno mikrofloro, že vrsto let predmet različnih raziskav. Bifidus je probiotična sestavina, ki jo pridobivamo s fermentacijo bakterije Bifidobacterium Longum. Vichy je inovacijo uvedel tako, da je to neživo probiotično sestavino z blagodejnimi učinki na kožo vključil v svojo novo nego.

Preberite članek

go to top