NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Densi-Solutions: popolna rutina za povečanje mase las

Dercos Densi-Solutions usmerjeno deluje na lasne korenine in vlakna, s čimer krepi tanjšajoče se lase in izboljšuje zdravje lasišča. Vse to po zaslugi kombinacije 7 inovativnih sestavin.

Kako lahko Dercos Densi-Solutions izboljša maso las?


Kdo je rekel, da se lasje začnejo tanjšati pri štiridesetih? Poleg koncentrirane nega za tanke in oslabljene lase sta na voljo še šampon ter balzam za tanke in slabe lase, ki skupaj tvorijo celovit sistem Dercos Densi-Solutions za povečanje mase las  v 3 korakih. Kadar jih uporabljate v okviru popolne rutine za nego las, izdelki Dercos Densi-Solutions zagotavljajo moč 7 sestavin, ki izboljšujejo videz tanjšajočih se las, od lasišča do konic.

1. korak: Densi-Solutions šampon za tanke in oslabljene lase deluje na debelejše in močnejše lase


Najprej uporabimo Densi-Solutions šampon za tanke in oslabljene lase, ki je brez parabenov in je obogaten z učinkovino Filloxane za krepitev debeline las ter izboljšanje kakovosti lasišča zahvaljujoč 3D mreži, ki obda las in okrepi njegova vlakna. Izdelek ima zračno teksturo, ki učinkovito očisti lase in ne pušča mastnih sledi – kot nalašč za tanke lase, ki potrebujejo volumen od korenin do konic!

2. korak: Densi-Solutions balzam za tanke in oslabljene lase obnavlja lasna vlakna


Nato sledi balzam za odebelitev las, ki je obogaten z učinkovino Ceramide R za krepitev strukture tankih las. Molekule učinkovine Ceramide R, ki ščitijo in krepijo lasna vlakna, »zacementirajo« prostor med luskami posameznih lasnih mešičkov in oblikujejo močnejšo ter bolj gladko strukturo. Za razliko od običajnih regeneratorjev ta balzam nanesemo od korenin vzdolž celotne dolžine las in zahvaljujoč svoji osvežilni, topljivi gelni teksturi lasem zagotovi odmerek svežine takoj po nanosu.

3. korak: Densi-Solutions koncentrirana nega za tanke in redke lase klinično dokazano deluje na gostoto las


In na koncu je tu še koncentrirana nega za tanke in redke lase, ki se ne izpira in deluje že na lasišču, kjer krepi lase od korenin in osvežuje lasišče. Ta izdelek, ki se ne izpira, klinično dokazano izboljša maso las v samo 6 tednih po zaslugi dveh aktivnih sestavin: Stemoxydine in Resveratrol.[1]
[1] Klinično testiranje. 79 žensk. 6 tednov uporabe popolne rutine Densi Solutions

Naši kultni izdelki

Najbolj brano

47 DERCOS Aminexil Clinical 5

Nega las

Res lahko ustavimo izpadanje las?

Ste tudi vi v pomlad zakorakali s šopi las v umivalniku? Niste edini.  Spomladi je namreč na sporedu sezonsko izpadanje las. Lasje pa lahko izpadajo tudi zaradi drugi razlogov, kot so genetika, menopavza, nosečnost ali stres.

Preberite članek

Vichy expert

Nega las

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA O IZPADANJU LAS PRI ŽENSKAH

Izpadanje las je tema, ki običajno zadeva moške, vendar pa obstajajo določena življenjska obdobja in faze, ko tudi ženske izgubljajo večje število las. Če se to dogaja tudi vam, vam morda lahko pomagamo. O najpogostejših vprašanjih, ki jih imajo ženske o izpadanju las, smo se pogovarjali z Ano Kovačević, strokovno sodelavko za izobraževanje pri VICHYju.

Preberite članek

go to top