NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Menopavza: prelomnica, ki kliče po skrbi zase in vedrini

S prihodom menopavze lahko hormonske spremembe vplivajo na vaše fizično in čustveno počutje kot tudi na kožo.

Na tej prelomnici sprejmite nov način skrbi zase in poglejte na prihodnost z optimizmom, vedrino in samozavestjo.

Nastop menopavze občutite kot prelomnico. Začetni znaki so ponavadi očitni: hormonske spremembe, povezane z menopavzo, so lahko vzrok za nočno potenje in »vročinske vale«, ki motijo ​​vaš spanec, povzročajo spremembe v razpoloženju in so razlog za občutke utrujenosti. Pojavijo pa se tudi opazne spremembe na vaši koži, vključno z vse večjo suhostjo in izgubo gostote. Vidni znaki staranja, kot so izguba gostote, so v času teh hormonskih sprememb zelo očitni.
To je poseben čas v vašem življenju, ki lahko fizično, čustveno in duševno vpliva na vaše dobro počutje ter predstavlja nov začetek, ki ga je treba sprejeti s samozavestjo in vedrino. Splošno znano je, da so petdeseta konec koncev nova trideseta. Čas je, da pogledate v prihodnost z dostojanstvom in samozavestjo ter da skrb zase postavite na prvo mesto. To vključuje tudi prilagajanje anti-age rutine za nego kože.

Inovacija – nadomestna kozmetika: revolucionarne rešitve nove generacije v negi kože nad 50 let

Neovadiol že več kot 15 let odgovarja na posebne potrebe kože, ki se spreminja, z uvedbo anti-age izdelkov, ki so rezultat intenzivnih znanstvenih raziskav in usmerjeno delujejo na težave, kot so izguba gostote kože, suhost in groba polt pri ženskah, starejših od 50 let. Danes je v teku prava revolucija, za katero sta poskrbela Neovadiol nadomestni kompleks* nega za kožo: revolucija, ki preoblikuje vašo kožo na več ravneh ter ji vrne mladosten videz, energijo, mehkobo in sijaj. 

Neovadiol vsebuje revolucionaren nov kompleks štirih aktivnih sestavin, ki delujejo skupaj za obnovo gostote, volumna, sijaja in mladostnega videza vaše kože med menopavzo. Zaradi povečane koncentracije sestavine Pro-Xylane je Neovadiol zelo učinkovita anti-age nega za kožo. Pro-Xylane občutno obnavlja gostoto in gladkost kože ter zmanjšuje gube, starostne pege in pigmentacijo. Vaša polt je v trenutku videti mlajša, bolj sveža, čvrsta in enakomerna. Sveža, cvetlična dišava oddaja mešanico not jabolka, zelenega čaja, perunike in jasmina z globokim pridihom mošusa in vijolice, kar daje občutek vedrine in miru, medtem ko tekstura nege Neovadiol poskrbi za svežo, mehko in nahranjeno kožo.

* Nadomestni kozmetični kompleks.

Naši kultni izdelki

17387NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi                         
Normalna in mešana občutljiva koža
*Nadomestni kozmetični kompleks.
54NewNEOVADIOLvisageNega proti znakom staranja kože

NOVO

NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*  Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi                            Normalna in mešana občutljiva koža *Nadomestni kozmetični kompleks.

NEOVADIOL

NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi                         
Normalna in mešana občutljiva koža
*Nadomestni kozmetični kompleks.

Nega za normalno do mešano kožo

rating : 54 mnenja

Najbolj brano

go to top