NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

MINERALIZIRANA TERMALNA VODA

Kako je nastala mineralizirana termalna voda Vichy? To je zelo francoska zgodba, ki je stara več kot tisoč let, in sega vse do vulkana v Auvergnu. 

V tem poglavju boste izvedeli, kako ta močna mineralizirana termalna voda Vichy krepi pregrado kože in poskrbi za bolj čisto in zdravo polt. Poživlja, ščiti in izboljšuje stanje kože kot odgovor na vsakdanji stres. Berite naprej in odkrijte pravo moč mineralizirane termalne vode Vichy.

Najbolj brano

go to top