NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

OK

OKCancel

Thank you

Close

Poudarek na formuli z UV filtrom, ki ščiti tudi pred dolgimi UVA žarki

UV žarki, ki smo jim vsakodnevno izpostavljeni, so sestavljeni iz 25 % UVB žarkov in 75 % UVA žarkov, ki so prisotni vse leto, vključno z dolgimi UVA žarki, ki prodrejo globoko v našo kožo.

Vichy je naredil še korak dlje na področju zaščite pred zunanjimi škodljivimi dejavniki in je ženskam ponudil prijetno in senzorično izkušnjo, ki se razlikuje od običajnih neudobnih filtrov širokega spektra (pred UVA, UVB in dolgimi UVA žarki). Njegov namen je bil vsak nanos spremeniti v trenutek užitka, saj je učinek nege Slow Âge nenazadnje odvisen od dolgoročne vsakodnevne uporabe. 


Združiti vse aktivne sestavine formule in UV filtre v izjemno nežni, zelo čutni teksturi, predstavlja velik dosežek. Da bi preprečili masten učinek in bele sledove, ki jih običajno puščajo UV filtri, so Laboratoriji Vichy v formulo vključili posebno mešanico voskov za optimizacijo vpojnosti v kožo ter kremen za žameten občutek na površini kože. Ta presenetljiva tekstura najprej ustvari kapljico, ki se ob nanosu raztopi in na koži ne pusti ničesar, razen občutka mehkobe ob dotiku. Brez kakršnih koli sledov filtra!


Za prijeten nanos je potrebna tudi dišava, ki bi prekrila vonj UV filtra. Dišava je posebej zasnovana, da poudari vso vulkansko moč mineralizirane termalne vode Vichy in ženske znova poveže z naravo. Slavni »nos« Philippe Romano je ustvaril dišavo, ki temelji na dvojnosti moči in svežine. Poleg tega je ta čudovita dišava posebej oblikovana, da je primerna tudi za občutljivo kožo.

Naši kultni izdelki

 • 20902Dnevna nega, ki deluje na znake staranja
  v nastajanju
  4.6139New
  SLOW ÂGE
  Nega proti znakom staranja kože
  Dnevna nega, ki deluje na znake staranja v nastajanju
 • Najbolj brano

  Sestavine

  Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

  Bajkalska čeladnica je rastlina iz kitajske province Shaanxi, ki je zelo izpostavljena hladnemu vremenu in intenzivnemu UV sevanju, zato je morala razviti izjemno odpornost, da bi lahko preživela v teh neugodnih razmerah. Njene korenine so tako postale neverjetno močne in so znane kot »zlate korenine«.

  Preberite članek

  Sestavine

  Vitamin C – skrivnost sijoče kože?

  Hiter življenjski tempo vpliva na povrhnjico in polt naredi utrujeno ter dolgočasno. Vendar, ali ste vedeli, da je eden od najbolj priljubljenih vitaminov ključ do bleščeče kože z zdravim sijajem? Ogledali si bomo poživljajoče lastnosti vitamina C.

  Preberite članek

  Sestavine

  Probiotična sestavina bifidus za močnejšo kožo

  Probiotiki so živi mikroorganizmi, ki so zaradi svojih blagodejnih učinkov na zdravje, zlasti na črevesno mikrofloro, že vrsto let predmet različnih raziskav. Bifidus je probiotična sestavina, ki jo pridobivamo s fermentacijo bakterije Bifidobacterium Longum. Vichy je inovacijo uvedel tako, da je to neživo probiotično sestavino z blagodejnimi učinki na kožo vključil v svojo novo nego.

  Preberite članek

  go to top