NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Proti znakom staranja

Vas pestijo gube in drobne linije? Povešena koža? Kaj, če znake staranja lahko omilite brez zatekanja h kirurgiji? Staranje kože je neizogibno, vendar obstajajo učinkovite nege, ki pomagajo zamakniti nastanek prvih gub in omiliti znake staranja.

Ne glede na to, ali imate 30, 40 ali 50 let, si oglejte naše nasvete za boj proti znakom staranja in gubam kakor tudi izdelke za kasnejši pojav posledic staranja. Vse kar potrebujete, da bi ohranili mladosten videz svoje kože in se mirno soočili z leti.

Najbolj brano

go to top