NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Šamponi proti prhljaju 3 razlogi, zakaj jih uporabljati

Hair anti-dundruff

Prva faza pri odpravljanju prhljaja: uporabite šampon proti prhljaju, ki je rezultat najnovejših znanstvenih dosežkov. Recite stop prhljaju zahvaljujoč pomembnemu odkritju.

#1: Prhljaj in srbenje: uporabite (končno) posebno formulo


Prhljaj prizadene vsako tretjo žensko in vsakega drugega moškega!

Ne glede na to, ali so vaši lasje suhi ali mastni, je ta občasna težava enaka, vsakodnevna in stresna. Pri ljudeh, ki se soočajo s to težavo, lahko povzroči tudi komplekse.

Značilnosti suhega prhljaja so tanke luske po celotnem lasišču, zlasti na zatilju ali za ušesi, ki so se ločile same od sebe ali z nežnim praskanjem.

Masten prhljaj je debelejši in se močneje drži lasišča. Skratka, čas je, da se znebimo belih las in poiščemo ustrezno formulo, ki bo spremenila vse to!

#2: Novi šamponi uravnovesijo mikrobiom

Najnovejše študije mikrobioma lasišča so dokazale, da prhljaja ne povzroča le ena bakterija. Za srbenje in prhljaj je namreč odgovorno neravnovesje celotnega ekosistema ...

Za potrditev tega revolucionarnega odkritja je bila nova tehnologija mikrobioma s selenom DS v šamponih DERCOS preizkušena v povsem novih razmerah. Te šampone proti prhljaju so uporabljali ljudje s trdovratnim prhljajem in intenzivnim srbenjem v urbanem okolju pod vplivom stresa in utrujenosti*, tj. dejavnikov, ki pospešujejo pojav in poslabšanje stanja prhljaja.

#3: Šampon proti prhljaju: klinični uspeh ... viden v ogledalu

Konec je s šamponi brez učinka na prhljaj. Nove formule so znanstveno dokazane in omogočajo:

· znatno zmanjšanje mikroorganizmov, odgovornih za nastanek prhljaja
· zvišanje označevalcev, ki so ključnega pomena za zdravo lasišče
· ohranjanje bakterijske raznolikosti in spoštovanje ravnovesja mikrobioma, ki je potrebno za zdravo kožno pregrado.

* Klinična raziskava na 58 osebah v času 28 dni.

Naši kultni izdelki

Najbolj brano

47 DERCOS Aminexil Clinical 5

Nega las

Res lahko ustavimo izpadanje las?

Ste tudi vi v pomlad zakorakali s šopi las v umivalniku? Niste edini.  Spomladi je namreč na sporedu sezonsko izpadanje las. Lasje pa lahko izpadajo tudi zaradi drugi razlogov, kot so genetika, menopavza, nosečnost ali stres.

Preberite članek

Vichy expert

Nega las

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA O IZPADANJU LAS PRI ŽENSKAH

Izpadanje las je tema, ki običajno zadeva moške, vendar pa obstajajo določena življenjska obdobja in faze, ko tudi ženske izgubljajo večje število las. Če se to dogaja tudi vam, vam morda lahko pomagamo. O najpogostejših vprašanjih, ki jih imajo ženske o izpadanju las, smo se pogovarjali z Ano Kovačević, strokovno sodelavko za izobraževanje pri VICHYju.

Preberite članek

go to top