NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Suhi in poškodovani lasje

Naj bo posledica vpliva zunanjih agresivnih dejavnikov ali naravno šibkih las, ne morete pobegniti dejstvu, da imate suhe in poškodovane lase. Imate dovolj razcepljenih konic, grobih ali kodrastih las? Čas je, da začnete skrbeti za svoje suhe in poškodovane lase.                                                            

Katere izdelke uporabljati? Kako obnoviti suhe in poškodovane lase? Kot umivati in oblikovati pričesko? Čas je, da obnovite svoje suhe in poškodovane lase!

    go to top