NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Koža (Prerez kože)

Koža je organ, ki prekriva celotno telo in ga ščiti pred zunanjo okolico. Njena debelina je lahko zelo različna: od 0,5 mm (na vekah) do 5 mm (na podplatih). Če pogledamo prerez kože pod mikroskopom, lahko opazimo tri glavne plasti: epidermis, dermis in hipodermis. Koža opravlja funkcije, ki so bistvenega pomena za preživetje organizma: vzdrževanje telesne temperature, zaščita, zaznavanje, imunski sistem, sinteza vitamina D.

Indeks kože