NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Linija pudrov za suho kožo

Suha koža potrebuje zaščito pred agresivnimi pogoji in izdelki, le-ta mora biti vedno zaščitena, nahranjena in hidrirana. Strokovnjaki v laboratorijih Vichy razumejo to težavo in zato ima Vichy v svoji ponudbi izpopolnjeno linijo pudrov, ki so namenjeni suhi koži. Pudri iz te linije ščitijo, hranijo in negujejo vašo kožo in ji dajejo popolno polt. Ne gleda na to ali potrebujete rahlo ali močno prekrivanje kakor tudi to ali uporabljate tekočo ali kremasto podlago, lahko uporabite Vichy na najboljši možen način, da bi imeli lepo kožo.