NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Pomirjujoča nega za obraz

Naša koža je vsak dan napadana. Zaradi spremenljivega vremena in onesnaženosti, vlažilna krema ne zadostuje več. Vichy je oblikoval linijo izdelkov, ki vračajo prijetnost vaši koži. Termalna voda v spreju Vichy, pomirjujoče sredstvo za odstranjevanje ličil, ki ustreza tudi najobčutljivejši koži, pomirjujoči losjon, micelarna raztopina: takšna pomirjujoča nega obraza je pirmerna tudi za najobčutljivejšo kožo. Koža je bolj prožna, lepša in bolje hidrirana.