NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Odstranjevanje ličil

Zagotovite koži kisik s pomočjo učinkovitega in nežnega izdelka za odstranjevanje ličil, ki je del linije Pureté Thermale izdelane v laboratorijih Vichy. Prilagojeni občutljivim očem in koži, vsi izdelki in micelarna raztopina odstranjujejo ličila in nečistoče v enem koraku. Pureté Thermale linija zajema tudi izdelke, ki se izpirajo in ki se ne izpirajo. Z uporabo le-teh vaša koža postane popolnoma čista in mehka z občutkom prijetnosti in svežine. Vaša koža lahko diha.