NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Šamponi

Nega las je ritual, ki zahteva izdelke namenjene točno določenemu tipu las. Vichy predstavllja linijo izdelkov za posebno nego, kjer vsak izdelek ustreza specifičnim potrebam vaših las. Bodisi da potrebujete prečiščevanje, preoblikovanje, krepitev, hranljive snovi, delovanje proti prhljaju ali izpadanju las ali rešitev za razdraženo lasišče, šamponi iz linije Dercos kombinirajo učinkovitost, nežnost in zadovoljstvo, da bi bili vaši lasje bolj čisti in lepši.