NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Serum za obraz

Vichy serum za obraz ohranja mladostnost vaše kože. Vichy ima v svoji ponudbi linijo serumov, ki imajo sposobnost prenove strukture kože in izboljšujejo njeno teksturo. Ta preparat ima učinek detoksikacije in obnavlja svežino kože, močni serum pa krepi in poživi izjemno dehidrirano kožo. Lifeactive serum 10 za oči in trepalnice, blaži gube in gubice ter omogoča pravo preobrazbo oči s pomočjo učinka zategovanja in preoblikovanja.