Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Vichy nasveti za popoln videz kože

Če želite tudi vi to poletje zasijati, si oglejte Nikine nasvete in majhne trike za doseganje osončene in sijoče polti v le nekaj korakih.

VICHY MAKE-UP NASVETI

Odkrijte nasvete Nike Veger za žameten videz kože in si oglejte video v katerem je Nika uporabila make-up čopič za nanos pudra.

POIŠČITE VAM NAJBLIŽJO LEKARNO VICHY

Odkrijte promocije blizu vas in vprašajte za osebne nasvete

Ok

Preberite si nasvete za nego za ličenje polti

Zlata pravila vašega farmacevta Vichy.

Pridružite se nam na Facebook