getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Zapri

Natasha

Didžejka – New York

Pri 31 letih je poosebitev mesta, ki nikoli ne spi. Med delom z otroki čez dan in nočnim didžejanjem jo njena koža včasih ne more dohajati.

Nazaj

8 dni v življenju Natashe

1. DAN: PREDSTAVLJAMO …

1

“ OBOŽUJEM SVOJE DELO.Nima vsakdo take sreče, da lahko živi od tega, v čemer uživa. Našla sem si idealno kombinacijo, pri kateri moje službe vključujejo glasbo, modo in delo z otroki. A hektični dnevi in noči niso vedno najbolj prijazni do moje kože – ta je pogosto napeta in mastna. Pomanjkanje spanca je moj večni problem. O tem pripovedujejo utrujene linije in odprte pore na mojem obrazu, sploh če sem bila prejšnji večer dolgo pokonci. Pa poglejmo, ali lahko Vichyjev Idéalia Serum izniči vsaj del kaosa, ki ga je na moji koži povzročilo moje življenje!

BITI NORO PREZAPOSLEN JE V REDU, AMPAK …Poleg tega, da tekam od nastopa do nastopa in od sestanka do sestanka, moram držati za vajeti tudi svojo e-pošto, s katero komuniciram s strankami in si pripravljam pot in koncerte turneje, na katero grem v kratkem. Ni čudno, da imam podočnjake!

“ KADAR NISEM RAVNO NA NASTOPU, OBIČAJNO NAČRTUJEM NASLEDNJEGA.Glasba je ogromen del mojega življenja. Kot didžej se na nastopu ne moreš zgolj prikazati in zavrteti par plošč. Za svoje koncerte se rada pripravim, tako da doma svoj čas, kadar je le mogoče, preživljam ob ustvarjanju novih programov in miksov. Poleg tega imam radijsko oddajo. Dan nikoli ni dovolj dolg.

2. DAN: DOBRODOŠLI V MOJ SVET

2

“ GLASBO PRILAGODIM SVOJEMU RAZPOLOŽENJU.Ko didžejam, je moja odgovornost, da izberem glasbo, ki je za priložnost ravno prava. Vsak nastop ima drugačno občinstvo. Moja naloga je, da se ves čas zibajo ali plešejo ali karkoli. In verjeli ali ne, to je lahko zelo stresno! Zaradi stresa, v kombinaciji s pomanjkanjem spanca, pa postane moja koža na pogled utrujena. Dajmo, Idéalia Serum, naredi, kar je treba!

“ BOLJ ZABAVNO JE OD DELA.Moj sanjski nastop je, kadar lahko ponoči v krogu prijateljev vrtim plošče za navdušeno plesno občinstvo. Kadar moram zgodaj vstati, je težko, ampak kakšno noro življenje je to!

“ MOJ URNIK JE IZČRPLJUJOČ, TAKO ZAME KOT ZA MOJO KOŽO.Navadno vrtim 3 do 4 večere v tednu. To mi vzame dosti energije, in to je le dodatek k mojim rednim službam. Tako da ni presenetljivo, da je moja koža pogosto na videz, pa tudi po občutku, utrujena; opažam, da so moje pore velike in razširjene. Na nekaterih dogodkih, kjer vrtim, je tudi veliko cigaretnega dima, in vem, da njegovi strupi pronicajo v mojo kožo.

3. DAN: ZGODEN ZAČETEK DNEVA

3

“ SVOJO LJUBEZEN DO GLASBE HOČEM DELITI TUDI Z DRUGIMI.Kadar delam z otroki, se zbudim ob 6:45, da sem lahko v mali šoli, ko se ob 8:00 začne. Skupina 15 otrok zahteva vso mojo pozornost, tako da poskrbim, da pridem do zdravega zajtrka ali svežega soka. Vichy Idéalia Serum je nov del moje jutranje rutine. Nanesem si ga pred makeupom, potem pa še zvečer, preden grem spat. Všeč sta mi njegova tekstura in vonj. Zares je mehek, gladek in kremast. Vem, da je še zgodaj, a občutek imam, da je moja koža že bolj gladka.

“ OTROCI SO ZELO RADOVEDNI.Pri teh letih je z njimi čudovito delati – zastavljajo najbolj neverjetna vprašanja. Ob njih sem vedno nasmejana.

“ VSAK DAN SE NAUČIJO ČESA NOVEGA.Ko delam v mali šoli, igramo na glasbila, izvajamo jogo in plešemo. Nekateri menijo, da je didžejati težko, ampak kakšen izziv je šele 15 otrok, ko vsi tekajo naokrog kot nori!

4. DAN: KRATEK ODMOR

4

“ ČE SE NE PREHRANJUJEM ZDRAVO, MOJA KOŽA POSTANE SIVA.Pogostoma jem mimogrede, kadar pa imam več časa, imam za kosilo dober sendvič ali solato. Čeprav sem šla nekajkrat zapored pozno spat, je moja koža trenutno v resnici lepo navlažena in sijoča. Morda Vichyjev Idéalia Serum že deluje!

“ IMAM SVOJE MALE SKRIVNOSTI.Ta teden se je v moje življenje priplazil Vichyjev Idéalia Serum. Res se mi zdi, da je moja koža zaradi njega precej mehkejša.

NE MOREM SE UPRETI NIZKIM CENAM.Zelo rada nakupujem oblačila na bolšjem trgu. Vedno iščem kaj izvirnega ali nenavadnega, kar bi lahko nosila na naslednjem nastopu.

“ LJUBIM NEW YORK.Na čudovit sončen dan ga ni lepšega mesta. Srečujem se lahko z ljudmi z vseh vetrov. Razburljivo je!

5. DAN: DIDŽEJANJE IN HRANA

5

“ ŽIVIM V LASTNEM SVETU.In kako rada imam ta svet, kako živo se počutim v njem. Čudovit občutek je, ko vidiš moč glasbe, ki ljudi spravi na noge, da zaplešejo.

“ MOJE DELOVNO ŽIVLJENJE MI NE PUŠČA DOSTI PROSTEGA ČASA.Kdo bi lahko na dan, kakršen je današnji, šel mimo stojnice s sladoledom? Kasneje bom spila dodaten kozarec vode, da se odkupim za tale slastni mali odmor! Kakorkoli že, moja koža je na pogled in na otip kakovostna in gladka, kot ni bila že zelo dolgo. Nekaj mi pravi, da Vichyjev Idéalia Serum res pomaga.

“ VZDUŠJE JE ELEKTRIČNO.Že celo preden se začne glasba oziroma začnem svoj nastop, ni boljšega od vrvenja množice. Vsi čakajo, vsi se hočejo dobro zabavati.

“ TAKO MAJHNEGA SI PA RES LAHKO PRIVOŠČIM.V Velikem jabolku je skušnjava za vsakim vogalom. Včasih je piškotek idealna spodbuda za naprej. 

6. DAN: RADIJSKA ODDAJA

6

V ETRU SEM OB 14:00.Vsak ponedeljek grem od otrok naravnost na svojo radijsko oddajo. V dirki s časom sem.

“ EVO ME, SPET S PRIGRIZKOM MED DELOM.Medtem ko se moji poslušalci potapljajo v glasbo, me lahko vidite, kako pošiljam esemese in si privoščim hitro malico. Da sploh ne omenjam pripravljanja naslednje skladbe.

“ NASTOP V ŽIVO JE VEDNO STRESEN.Ko delam radijsko oddajo, je štimunga povsem drugačna. Čeprav nisem na nabito polnem prizorišču, obkrožena s plešočimi gosti, temveč sama v studiu, mora vse zveneti prav – vsa odgovornost je na meni. In kakšno srečo imam: zaradi stresa postane moja koža utrujena in siva. Toda zdi se mi, da stres, odkar uporabljam Vichyjev Idéalia Serum, na mojo kožo ne vpliva več tako zeo.

“ CENTER ALI SEVERNI MAHNATTAN – VEDNO S PODZEMNO.Spet šibam. Po par opravkih, plačat nekaj računov in si morda privoščit par minut počitka.

7. DAN: BROOKLYNSKI BOLŠJI TRG

7

“ IŠČEM KAJ NOVEGA.Na bolšjem trgu se vedno najde neverjetna mešanica retro mode in noro svežega dizajna. Zasvojena sem, in to je kraj, kjer si najraje poiščem kaj posebnega.

“ VEDNO V PRIPRAVLJENOSTI.Samo za primer, da potrebujem malce pomoči – vem, kje najdem svojo stekleničko Vichyjevega Idéalia Seruma.

“ ZARADI SONCA JE MOJA POLT NEENAKOMERNA IN MAROGASTA.Dobro je vedeti, da Idéalia Serum popravlja poškodbe kože zaradi sonca. Danes sem ga bila deležna kar precej, ampak koža je po občutku in na videz v redu!

8. DAN: DIDŽEJANJE

8

“ OD ENE SKLADBE DO DRUGE.Moj didžejski program me spominja na moje dni – kup povsem različnih doživetij brez enega samega premora!

“ ŠE ENA DOLGA NOČ.In to kakšna noč! Če vsi tako uživajo v glasbi, vem, da dobro opravljam svoje delo.

“ INTENZIVNO JE.Nenehno žongliram s programi in miksi in si kdaj, če opazim, da se je razpoloženje na plesišču spremenilo, tudi premislim. Kar poskusite biti tako budni ob treh zjutraj!

“ ŠE NIKOLI PREJ NISEM UPORABLJALA SERUMA.Zdaj pa, 8 dni po začetku, vidim, da je Vichyjev Idéalia Serum drugačen. Zdi se, da navlaži kožo bolj globinsko. Ugotavljam, da si ga ni težko nanesti, s konicami prstov si ga enostavno vtrem v kožo s krožnimi gibi. Iskreno lahko rečem, da je njegov občutek na koži prijeten.