getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Zapri

Jillian

Lastnica trgovine z oblačili – Šanghaj

Življenje v Šanghaju ni za 25-letno podjetnico nič manj hektično od Šanghaja samega. Njen prenatrpani utrnik in onesnaženje sta neprijazna tudi do njene kože.

Nazaj

8 dni v življenju Jillian

1. DAN: NA PRVI POGLED

1

“ SUPER JE, DA JE VSAK DAN DRUGAČEN OD PREJŠNJEGA.Srečo imam, da lahko delam na področju trgovine z modo in vodim svoje podjetje. Odrasla sem v Združenem kraljestvu, tako da tu, na Kitajskem, uživam v kulturnih razlikah. Nekaterim se zdi, da so moje življenje sanje vsakega dekleta, a prijatelji z lastnimi podjetji lahko bolje razumejo tudi njegovo stresno plat. Pridejo dnevi, ko se mi zaradi stresa naredijo mozoljčki. Glamur pa tak!

“ OD ČASA DO ČASA SI RADA KAJ PRIVOŠČIM.Večinoma jem zdravo, a se je prijetno vdati skušnjavi! Na Kitajskem se velik del vsakdanjega življenja vrti okrog hrane.

“ MOJA JUTRANJA RUTINA JE PREPROSTA, KOLIKOR JE LE MOGOČE.Vichyjev Idéalia Serum uporabljam zjutraj in zvečer, preden si kožo navlažim. Takole med nami: na problematična mesta si ga nanesem precej več! Na otip je mehek in svilnat in lahko ga je nanesti. Ko to storim, začutim na koži kljub stresu in onesnaženju, s katerima se mora spopadati, pravo svežino. Komaj čakam, da vidim, kakšna bo razlika po nekaj dneh. Upam na hitro rešitev!

“ ZELO RADA BEREM.Ob dobri knjigi se po resnično težkih dneh laže sprostim in znebim stresa. To je zelo oseben užitek.

2. DAN: NAPOREN DAN

2

“ OBIČAJNO DELAM 6 DNI NA TEDEN.Vodenje podjetja se preliva tudi v vsak drug vidik mojega življenja. K sreči pa mi hkrati daje tudi fleksibilnost glede organizacije mojega časa. Včasih sem prisiljena zaradi navzkrižja z delom žrtvovati družabne dogodke ali praznike. Oblačil ne kupujem pogosto, a imam oči odprte za opažanje zadnjih trendov.

“ MOJ IDEALNI DAN JE, KADAR JE STRANKA ZADOVOLJNA.Vem, da je to kliše, ampak če stranka ni zadovoljna, tudi sama nisem zadovoljna. Vodenje uspešnega butika je odvisno od tisočev drobnih detajlov. Da gre vse skupaj gladko, si rada tudi sama zaviham rokave.

“ VELIKO SE DRUŽIM, KAR SE KAŽE TUDI NA MOJI KOŽI.Zvečer grem največkrat jest s prijateljicami. Dostikrat sem dolgo pokonci in ne naspim se vedno povsem dovolj. Včasih sem zunaj na zabavi do štirih zjutraj. Na koži se mi, kadar sem utrujena, pogosto pojavijo mozoljčki, moja polt pa postane siva, sploh če sem bila prejšnji večer kaj spila. 

3. DAN: UREJANJE STANOVANJA

3

“ NISEM SAMO SLUŽBA, SLUŽBA, SLUŽBA.Svoj čas zelo rada preživljam doma in si urejam stanovanje, da je bolj prijetno. Vedno merim na popoln videz, in del tega je tudi pospravljanje nereda.

“ PLESKANJE SOBE MI JE V VELIK UŽITEK.Uživam, ko vidim spremembo. Veliko raje pleskam sama, kot da bi za to komu plačala. 

“ SPET JEM NA HITRO, KAR NI RAVNO DOBRO ZA MOJO KOŽO.Lov na perfektno vazo ima tudi svoje slabe strani – danes nisem pojedla še nič pametnega. Začenjam pa po drugi strani čutiti učinke Idéalia Seruma. Zaradi mojega načina življenja je moja polt navadno precej siva, toda opazila sem, da se zdi danes bolj gladka in lepšar.

“ ISKANJE POHIŠTVA JE ZAME NEKAKŠEN HOBI.Kadar imam čas, zelo rada iščem tisti posebni kos pohištva. Pustolovščina je, ki se ji ne znam upreti – in šokirani bi bili, ko bi vedeli, kaj vse se najde v Šanghaju.

4. DAN: ČAS ZA SPROSTITEV

4

“ NIKOLI SE NE USTAVIM ZA DOLGO.Moj dan se je zjutraj začel z nekaj minutami joge in zdravim zajtrkom polnozrnatega toasta in sadja. Tudi kadar me ni v trgovini, je vedno treba postoriti milijon reči. Večina si prost dan najbrž predstavlja precej drugače!

“ SKODELICA ČAJA JE PRILOŽNOST PREBRATI E-POŠTO.Ukvarjam se z detajli nove spletne strani za moj butik. Če oblikovalci strani mojih povratnih informacij ne dobijo pravočasno, bo projekt dokončan kasneje. Nočem zamuditi svojega roka.

“ TUDI MOJA KOŽA POTREBUJE ODMOR.Dolgo sem pokonci, zrak je onesnažen, ne pijem dovolj vode. Vem, da svoji koži nisem vedno najboljša prijateljica. Nekaj pa očitno vendarle počnem, kar pripomore k izginjanju vsaj dela posledic. Vichyjev Idéalia Serum postaja del mojega vsakdana.

“ SKRBI ME, DA SE BO MOJA KOŽA ZARADI ONESNAŽENJA POSTARALA.Kot številna velemesta tudi Šanghaj trpi za precej hudim onesnaženjem zraka, ki nedvomno posivi človekovo polt. Opazila sem, da v Šanghaju delujem bolj utrujeno, kot sem v Londonu. Morda pa se samo staram!

5. DAN: VEČER V MESTU

5

“ MODNI SVET NIKOLI NE SPI.Čudovito je biti tam, kjer se dogaja. Karakterji so nepozabni, vedno mi uspe poloviti polno mojih prijateljev, poleg tega pa je to odlična priložnost, da se lepo oblečem. 

“ ŠANGHAJ JE ZELO KOZMOPOLITSKI.Vedno se kaj dogaja, in to hočem izkoristiti, dokler lahko. Za tole bom najbrž jutri zjutraj plačala s svojo kožo, ki bo suha in raskava, tako da bom videti stara sto let! Piti moram več vode.

“ TO RAZUMEM KOT KOMBINACIJO SLUŽBE IN UŽITKA.Na tekočem moram biti, kaj se dogaja v svetu mode. A hkrati tudi poskrbim, da je večer zabaven. Življenje je prekratko!

“ TAKŠNO ŽIVLJENJE JE ENKRATNO, A OD MENE TUDI VELIKO ZAHTEVA.Dolgi večeri v mestu, premalo spanca, morda kakšna pijača preveč. Da o onesnaženju sploh ne govorim. Kot najhujša nočna mora za mojo kožo! Toda moram reči, da je koža po 5 dneh uporabe Vichyjevega Idéalia Seruma že lepša in bolj gladka.

6. DAN: Z BICIKLOM V SLUŽBO

6

“ ONESNAŽENJE IN SONCE, KAKŠEN KRIŽ ZA MOJO POLT.Če hočeš v Šanghaju kamorkoli priti hitro, greš z biciklom. Tako grem tudi vedno v službo. Res pa to pomeni, da izpostavljam svojo kožo njenima najhujšima sovražnikoma: onesnaženju, zaradi katere je moja koža vedno sivkasta, in soncu, zaradi katerega je moj obraz suh in manj gladek. Prebrala sem, da Vichyjev Idéalia Serum popravi precejšen del vplivov onesnaženja in sonca. Me zanima, ali je to razlog, da je moj obraz bolj sijoč kot običajno?

“ VEDNO IŠČEM IZVIRNE NAČINE ARANŽIRANJA IZLOŽBE.Na stojnici na ulici sem opazila nekaj čudaških cvetlic in njihove barve so mi dale zabavno idejo za moj naslednji izložbeni aranžma.

“ V BUTIKU NA OGLED NISO LE OBLAČILA, TEMVEČ TUDI JAZ.Moje stranke vedo, kdo sem, in trudim se biti kar najbolj urejena. Pri tem pomaga, če moja koža ni sredi napada mozoljčkov po napornem večeru v mestu.

“ PROSTA MINUTA, KO LAHKO PREVERIM, KAKO NAPREDUJE MOJA SPLETNA STRAN.Zdaj se že približujemo otvoritvi, a še vedno je treba popraviti na ducate drobnih napak.

7. DAN: V DIGITALNE VODE

7

“ VEDNO JE DOVOLJ ČASA ZA SPREMEMBO V ZADNJEM TRENUTKU.Skoraj sem že pripravljena pritisniti na gumb in izstreliti novo spletno stran mojega butika; zaradi vsega tega sedenja pred zaslonom nimam ravno najbolj svežega obraza v vsem Šanghaju … A ker sem perfekcionistka, bi vseeno rada še par popravkov ... To je konec koncev moje zrcalo. Pomembno je!

“ EKIPA SI ZASLUŽI, DA SE POVESELI.Srečo sem imela, da sem našla čudovito klapo razvojnikov in spletnih oblikovalcev, ki so mi pomagali sanje preseliti tudi na splet. Zdaj sem uradno tudi na svetovnem spletu, na xinlelu.com!

“ NAZDRAVIMO USPEHU PO ŠANGHAJSKO!Za zabavo ob otvoritvi spletne strani smo si izbrali trendovsko restavracijo in meni je prava retro klasika. Še nekaj za moj album!

8. DAN: ZUNAJ S FANTOM

8

“ NI MI VSEENO ZA MOJ VIDEZ.Ne glede na to, ali se dobim s fantom ali pogovarjam s strankami, se bolje počutim, kadar je moja koža sveža in navlažena. 

“ ZDRAVO KOSILO S SAJ VESTE KOM.Včasih je lepo pozabiti name kot profesionalno poslovno žensko in biti samo midva.

“ OPAZILA SEM, DA SE JE MOJA KOŽA BISTVENO IZBOLJŠALA.Neverjetno je, da opazim razliko že po tako kratkem času uporabe Vichyjevega Idéalia Seruma. Moja koža je bolj gladka in sijoča. Občutek imam, da dobivam bitko proti onesnaženju, soncu in vsem mojim podaljšanim večerom zunaj!