getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Zapri

Soraya

Vodja restavracije – New York

Da je lahko njena restavracija na Manhattnu uspešna, je delovni dan neutrudne 36-letnice noro dolg. A kaotičen življenjski slog ne pomeni vedno uspeha tudi za njeno kožo.

Nazaj

8 dni v življenju Soraye

1. DAN: PREDSTAVITEV …

1

“ ŽIVLJENJE JE INTENZIVNO.Uživam v življenju, ampak včasih se dogaja toliko reči, da me ne preostane nič časa zase. Da zadovoljiš stranke na Manhattnu, moraš biti pripravljen resno delati. Potem pa si je treba najti še čas za družino. Ni vedno lahko. Utrujenost in stres pobereta svoj davek, zlasti na mojem obrazu, kjer lahko na svoji koži takoj opazim razširjene pore, koža pa se zdi napeta, siva in brez življenja. Veselim se preizkusa Vichyjevega Idéalia Seruma – morda mi bo pomagal koži vrniti vsaj malo ravnovesja.

“ MOJA RUTINA JE ZARADI TEGA KOMAJ KAJ DRUGAČNA.Obraz si tako in tako že umijem in navlažim zjutraj in zvečer. Nanos Idéalia Seruma ne predstavlja nikakršnega dodatnega problema. Uporaba je enostavna – potrebuješ le umit obraz in nič drugega!

“ KAR SE TIČE DELA, USPEH NI SAMOUMEVEN.Newyorški svet restavracij ne odpušča napak. Nikoli ne smem reči enostavno sprejeti takšnih, kot so. Vsak dan iščem načine, kako bi lahko stvari počeli bolje in šli še malce dlje. Tako moram nekako podaljševati tudi doseg svoje energije.

“ DELO NI VSE.Pomemben je tudi čas, ki ga preživim s prijateljicami in družino. Kot tudi malce časa in prostora zame. Moje stanovanje je moj mali kotiček miru.

2. DAN: PA ZAČNIMO

2

DANAŠNJI PRVI PREIZKUS ZA MOJO KOŽO, PODZEMNA.Ni ravno čista, a me pripelje na cilj. Sredi dneva, ko se drug na drugega naložijo učinki onesnaženja in potenja, bo moja koža na svoji najnižji točki. Proti temu naj bi mi pomagal Vichyjev Idéalia Serum. Zaželite mi srečo!

“ DO NAJBOLJŠIH TRGOVIN NI TEŽKO PRITI.Z enim žetonom za podzemno se lahko pripeljem kamorkoli na Manhattnu in tam uživam kot v lastni soseski.

“ TU JE TRŽNICA, KI JO OBOŽUJEM.Izbiram lahko iz absolutno fantastičnega nabora delikates, tu so sveža in vložena živila z vsega sveta; domov vedno prinesem kako presenečenje!

3. DAN: DOBRODOŠLI V MOJI RESTAVRACIJI

3

“VODILNA MISEL JE: USREČI GOSTOM.Moje stranke imajo visoka pričakovanja, in moja naloga je, da je njihov obisk vsakokrat čudovito doživetje. Morda me je en sam nasmeh, ampak tik pod površjem je stres. In moja koža to ve! Zaradi stresa se zdi bolj utrujena. Toda danes se pod svojim obrazom počutim bolje, zdi se mi še bolj gladek kot običajno.

“ KO POSIJE SONCE, MI ZAČNE ZATEGOVATI KOŽO.Mize na terasi so dobra investicija, toda moja koža se, kadar preživljam toliko časa zunaj, dostikrat izsuši. Zdaj ko uporabljam Vichyjev Idéalia Serum, me manj skrbi, saj lahko popravi nekatere posledice izpostavljenosti soncu.

“ PRED NAVALOM V ČASU KOSIL JE KOT ZATIŠJE PRED NEVIHTO.Veliko je treba pripraviti. Čim se začnejo mize polniti, delamo brez prestanka

TU IMAM NEKAJ ČUDOVITIH SPOMINOV.Neka nedelja je bila nepozabna. Stregli smo brunch in imeli že povsem polno, potem pa se prikaže filmska ekipa z NBC-ja.

4. DAN: MALCE ČASA ZAME

4

“ ČAS ZAME JE DRAGOCEN.Ob mojem do maksimuma prignanem delovnem tempu je utrujenost zame nekaj precej običajnega. Kadar imam torej priložnost, si namenim pozornost, ki jo potrebujem. Danes je četrti dan, kar uporabljam Vichyjev Idéalia Serum, in že lahko vidim, da deluje moj obraz manj izčrpano. Moje linije so manj utrujene.

“ TRUDIM SE OSTATI VITKA.“ Pravijo, da je tek dober za telo in dušo. Ko tečem, pustim mislim, da odplavajo. Tek me zelo sprosti in mi da novo zalogo energije. 

“ POČUTIM SE, KOT DA SE BORIM PROTI ONESNAŽENJU.So dnevi, ko ga lahko v zraku kar okusiš. Ni prijetno in vem, da ni dobro za mojo kožo. Skoraj čutim lahko, kako jo duši.

“ NEKI GOSTJE SO DANES REKLI, DA SEM VIDETI MLAJŠA.Morda zaradi Vichyjevega Idéalia Seruma? Sama definitivno opazim razliko in ne varčujem s hvalo. 

5. DAN: DELOVEN DAN

5

“ MOJ OBRAZ SE IMA DANES BOLJE OD MENE.Naval v času kosila je bil blazen, a smo se prebili. Še vedno sem pod stresom od sinoči – organizirati sem morala dve zabavi v istem večeru. Toda ko se pogledam v obraz, ne morem verjeti, kako spočita delujem. Opažam tudi, da so se moje pore zaprle. Moj obraz je bolj gladek!

“ DELO, DELO, DELO.Po zdravem zajtrku, ko sem hčerko odpeljala v šolo, delala jogo in tekla, sem pripravljena, da se doma spopadem z računovodstvom za ta teden. Potem pa v restavracijo, da se pripravimo na kosilo.

“ DODALA SEM SVOJO LASTNO FRANCOSKO NOTO.Gostje pravijo, da je večerja pri nas zaradi notranje opreme, ki sem jo izbrala, še bolj posebna. Oprema je delo v nastajanju, ves čas se spreminja in odraža ljudi, ki tu jedo.

6. DAN: ODMOR S PRIJATELJI

6

“ PRIJETNO JE, KO ZA SPREMEMBO STREŽEJO TEBI.Končno se lahko sprostim in v družbi dobrih prijateljev uživam v dobri hrani. Ko jem v restavraciji, ki ni moja, se moram včasih kar potruditi, da izklopim svoje običajne reflekse, ampak hej! Zaslužim si odmor.

KAR NAJBOLJ SKUŠAM IZKORISTITI PRILOŽNOST, DA DOBRO JEM.Zelo pogosto preskočim kosilo, in čeprav bi rada jedla zdravo, so moji obroki pogosteje kot ne 'za s sabo'

“ PRIJATELJI OPAZIJO SPREMEMBO.Kljub temu da sem imela hiperaktiven teden, je v ozadju ves čas deloval Vichyjev Idéalia Serum. Prijatelji mi pravijo, da delujem bolj spočita in celo mlajša. Če razliko opazijo moji najbližji, je vse super!

“ PRIJATELJI OPAZIJO SPREMEMBO.Kljub temu da sem imela hiperaktiven teden, je v ozadju ves čas deloval Vichyjev Idéalia Serum. Prijatelji mi pravijo, da delujem bolj spočita in celo mlajša. Če razliko opazijo moji najbližji, je vse super!

7. DAN: V SLUŽBI

7

“ VEDNO DELAM DESET STVARI HKRATI.Odgovarjam na e-pošto, žongliram z rezervacijami, organiziram obiske moje hčere pri prijateljicah. Mi vsaj nikoli ni dolgčas! Ta teden je dela še več kot običajno, a če pogledate mojo kožo, tega ne bi uganili. Mislim, da je na videz in na otip fantastična. Namesto da bi bil moj obraz masten od stresa, je svež in mehak. Vse je dobro. 

“ ZA ZAVESO JE ZELO STRESNO.Vodenje restavracije ne pomeni le tega, da je na krožnikih hrana. Tu so vprašanja inventarja in zaposlenih, nakupovanje sestavin in pravočasno računovodstvo.

“ STVARI VEDNO DELAM 200-ODSTOTNO.Ko sem v službi oziroma hodim po opravkih za restavracijo, sem vedno povsem osredotočena in odločna, da se morajo reči premikati naprej. Nemogoče je biti uspešen po naključju. Verjamem v trdo delo.

“ S POSLOVNIMI REČMI SE UKVARJAM, KJERKOLI SEM.Preverjam zalogo, skrbim, da to, kar potrebujemo, dobimo pravočasno – telefona nikoli ne izklopim, kot tudi ne svojih delovnih možganov.

8. DAN: ČAS ZAME

8

“ VČASIH SE USTAVIM, DA SI OSVEŽIM ČUTE.Večina mojega življenja je kot hitri vlak. Zato rada kdaj pa kdaj za trenutek sestopim – da se opomnim na male stvari, ki niso nič manj pomembne od velikih.

“ PRIPOROČAM GA.V samo 8 dneh mi je Vichyjev Idéalia Serum pokazal, kaj zmore. Moja koža je mehkejša, zdi se navlažena, ne da bi bila mastna, in vidi se, da se bolj sveti. Všeč sta mi tekstura in subtilna dišava seruma. Vsi rezultati so pozitivni, zelo sem zadovoljna.

“ SVEŽE JAGODE V VELIKEM JABOLKU.Kakšna sreča, da so nekateri izmed mojih najljubših priboljškov dobri za kožo.

“ ŽE SPET ZVONI TELEFON.Ja, moje življenje se ne ustavi – toda ne bi prenesla, da bi bilo drugače!