getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Zapri

Mathilde

Porodničarka – Pariz

Pri njenih 37 letih je njena služba polna čustvenih pretresov. Neredni delovni čas obremenjuje njeno družinsko in družabno življenje … in predstavlja nenehen izziv za njeno kožo.

Nazaj

8 dni v življenju Mathilde

1. DAN: DOMA

1

“ NIKOLI NE VEM, KAKŠEN BO MOJ DAN.Ko sem v službi v bolnišnici, lahko to traja 24 ur brez prekinitve. Ko sem doma, skušam biti na razpolago svoji družini – starejšo hčerko peljem v šolo, pripravim kosilo, tako da lahko jemo skupaj, kot se spodobi. A pogosto sem tudi doma v pripravljenosti, saj se dojenčki sami odločajo, kdaj se bodo rodili. Edino pravilo je, da ni nikakršnih pravil! Stara sem 37 let, in pridejo dnevi, ko se na moji koži to nedvomno pozna ...

“ MOJA JUTRANJA RUTINA NEGE OBRAZA JE SVETA.V trenutku ko pridem izpod tuša, naklonim svoji koži malce hitrega razvajanja, da jo pripravim za dan, ki jo čaka. To je eden tistih redkih in dragocenih trenutkov, ko imam zares čas zase. Doslej vlažilne kreme nisem uporabljala redno, in moja koža je večino dni suha in utrujena. Upam, da bo Vichyjev Idéalia Serum hitro nadoknadil manko pozornosti, ki ga je trpela moja koža.

“ JUTRI JE NOV DAN.Tudi po tem, ko sem imela prost dan, nimam nikoli občutka, da sem se povsem otresla izčrpanosti zaradi norega delovnega urnika. Rada se sprostim z dobro knjigo. Z njo si vzamem malce odmora, in to mi pomaga, da se počutim bolje pripravljeno na operacijo, napovedano za naslednji dan.

2. DAN: V SLUŽBI

2

“ NUJNI PRIMERI SE DOGAJAJO.Pripravljena moram biti, da se sveža vrnem v operacijsko dvorano. Nujen poseg zahteva bistro glavo in absolutno osredotočenost. Pritisk je hud, toda adrenalin nam pomaga, da se prebijemo tudi skozi dni, kakršen je danes.

“ ČE NE JEM DOBRO, MOJA KOŽA TRPI.Včasih si uspem odtrgati trenutek za kosilo s prijateljico, ob dneh, kakršen je današnji, pa sem lahko srečna, če mi uspe priti do kave za s sabo. Jem in pijem, kadar lahko, navadno stoje. In to za mojo kožo ne more biti dobro! Toda zdi se mi, da ima Idéalia Serum, ki ga uporabljam, pozitiven učinek. Moja koža deluje navlaženo.

“ NIKOLI NI ZGOLJ ŠE EN DAN V PISARNI.Vedno se zavedam, da ne skrbim le za eno življenje, temveč tudi za življenje v materi. Odgovornost je velika, in to je stres, ki ga nosim s seboj vsak dan.

“ ZA ZAVESO SMO VSI LJUDJE.Rada imam svoje delo, ena najsvetlejših plati pa so gotovo ljudje, s katerimi delam. Kratek pogovor s kolegico o primeru ali pa samo mimogrede, da izvem, kaj je novega, me okrepi za soočanje z dramami vsakega dne. Vesela sem, da lahko delam s takšnimi strokovnjaki.

3. DAN: PROSTO

3

“ MOJI DEKLETI ME POTREBUJETA.Kot večina mater, ki hodijo v službo, tudi jaz nenehno žongliram. Čas, ki ga preživim s hčerkama, je tako kombinacija praktičnih stvari, kot je nakupovanje zdrave hrane, in preprostega skupnega preživljanja časa. Danes zjutraj je lokalna tržnica idealna priložnost za oboje!

“ PREHRANA JE POMEMBNA.Čeprav sem znana po tem, da izpuščam obroke, zlasti ko imam daljše izmene, vedno poskrbim, da dobita dekleti ustrezno uravnoteženo kosilo. Danes ni nikakršna izjema.

“ MOJA KOŽA KRIČI PO PRAVI HRANI.Delo mi včasih ne dopušča, da bi s soprogom skupaj uživala v večerji, tako da je danes prava poslastica. Sveže sestavine s tržnice … Počutim se navdahnjeno! In po štirih dneh razvajanja moje kože z Vichyjevim Idéalia Serumom je moja koža na otip gladka, na videz pa manj utrujena.

4. DAN: SPET V SLUŽBI

4

“ IZZIV JE, KAKO VSAKI PACIENTKI DATI OBČUTEK, DA JE NEKAJ POSEBNEGA.V bolnišnici se številne ženske počutijo nemočno. Ponosna sem, da jim namenjam osebno pozornost, kadarkoli le morem. Mislim, da to ni nepomembno.

“ NEKA SESTRA MI JE REKLA, DA SEM VIDETI 5 LET MLAJŠA.Kljub hiperaktivnim dnevom, ki jih preživljam, moji koži dejansko uspeva, da deluje čudovito. Zakaj sem jo tako dolgo zanemarjala? Vichyjev Idéalia Serum zares deluje.

“ HVALA BOGU, DA OBOŽUJE VRTEC.Vsakokrat me zaboli, ko peljem najmlajšo v vrtec, ampak saj nimam izbire, ko pa oba hodiva v službo. Vzgojiteljice so čudovite, hčerka pa ima strašno rada svoje prijateljčke. Rada imam ta čas, ko sva sami. 

“ MATERINSTVO JE MOJA DRUGA SLUŽBA.Vožnja v šolo je priložnost, da izvem, kaj bo počela ta dan. Vsak dan znova sem presenečena, kako napreduje!

5. DAN: KONZILIJ

5

“ ZNAM BITI TRMASTA.Ko gre za pacientkino zdravje, se ne držim nazaj. Imam svoje mnenje, in ljudje to spoštujejo.

“ ZNAM BITI TRMASTA.Ko gre za pacientkino zdravje, se ne držim nazaj. Imam svoje mnenje, in ljudje to spoštujejo.

“ MOJA KOŽA HREPENI PO URAVNOTEŽENEM KOSILU.Eden mojih najljubših luksuzov je, če se lahko usedem h kosilu s kolegico. A ni bilo dolgo, pa me je pozivnik že klical na porodniški oddelek. Po delovnem dnevu sem še vedno utrujena, a zunanji znaki niso več tako očitni. Všeč mi je, kakšna je na otip moja koža, odkar sem začela uporabljati Vichyjev Idéalia Serum. Ni več tako napeta, in občutek imam, da končno skrbim zase.

6. DAN: NA VRTU

6

“ SREČO IMAM.Imeti vrt je za hčerki super – in za vso družino. Zadnje čase razmišljava, kako bi bilo, če bi prišel še tretji …

“ V ŽIVLJENJU SO NAJBOLJŠE PREPROSTE STVARI.Rada gojiva in nabirava svoja zelišča. Deklici zelo radi sodelujeta.

“ ZARADI NAŠE SVETLE POLTI SEM GLEDE KREME ZA SONČENJE PRAVI FANATIK.Ena od reči, ki mi gredo najbolj na živce, so sončne opekline, zato vedno poskrbim, da smo vsi zaščiteni. To je še ena usluga, ki jo delam svoji koži! Poleg tega pa imam z Vichyjevim Idéalia Serumom korist še od njegovega korekcijskega delovanja.

“ VRT ZELO RADA PRINESEM TUDI NOTER.Za našo mizo si ne predstavljam boljše sladice od svežih jagod z našega vrta!

7. DAN: VELIKA NOVICA

7

“ NOSEČA SEM!Ja, uradno potrjeno. Pričakujem najinega tretjega otroka in danes sem bila na prvem ultrazvoku. Čudno je biti v bolnišnici kot pacientka namesto kot zdravnica in lepo, da za spremembo nekdo drug skrbi zame.

“POČUTIM SE, KOT BI BILA ŽE SREČALA SVOJEGA OTROKA.Prvi ultrazvok je vedno čaroben. Natisnjeno sliko sem odnesla domov – profil je prelep; prvi portret za najin novi otroški album!

“ NIČ ČUDNEGA, DA JE BILA MOJA KOŽA ZADNJE ČASE TAKO NEMIRNA.Nosečnost je zame čudovito presenečenje – in nedvomno pojasni precej reči: po moji koži so pustošili hormoni, jaz pa sem bila tako prezaposlena, da tega sploh nisem povezala! Bili so dnevi, ko je bil moj obraz tako suh, da sem se počutila še dvakrat bolj utrujeno. In potem drugi dnevi, ko je bila moja koža mastna in sem se zjutraj zbudila z mozoljčki. Očitno sem začela Vichyjev Idéalia Serum uporabljati ob idealnem trenutku. Ko si ga nanesem na kožo, je občutek v trenutku prijeten.

8. DAN: NOVO ŽIVLJENJE

8

“ TU SEM SAMO ZA TO, DA NARAVI MALCE POMAGAM.Ob vseh teh bleščečih se lučeh in opremi ni nič čudnega, če pozabimo, da je porod povsem naravna reč. Del moje službe je, da porodnici pomagam, da je glede vsega, kar se dogaja, čim bolj sproščena.

“ TO JE TISTO, ZARADI ČESAR JE TO VREDNO POČETI.Stres, utrujenost, tesnoba nenadoma odtečejo z mene.

“ NAJBOLJŠO SLUŽBO NA SVETU IMAM.Ob dneh, kakršen je današnji, ne bi hotela ničesar spremeniti. Kakšen privilegij je, da sem lahko zraven v najsrečnejšem trenutku v življenju teh žensk!

“ KOMAJ PREPOZNAM LASTNI OBRAZ.Po 8 dneh – in vsem, kar sem poklicno in čustveno dala skozi – se je na moji koži zgodila neverjetna sprememba. Moje pore so se zožile, videti sem bolje in tudi počutim se bolje. Zjutraj in zvečer sem porabila le majhno količino Vichyjevega Idéalia Seruma, pa poglejte rezultat. Čutim ga, ljudje okrog mene pa ga vidijo. Kolegice mi pravijo, da sem videti mlajša in manj utrujena. Gotovo ga bom še naprej uporabljala.