OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

4 aktivne sestavine, ki jih gube ne marajo

4 bistvene aktivne sestavine, ki jih priporočajo strokovnjaki za kožo

Ramnoza

Monosaharid ramnoza je naravni rastlinski sladkor in je osnovna aktivna sestavina linije Liftactiv Supreme. V dnevni negi je prisotna v 5-odstotnem odmerku, medtem ko je njena koncentracija v Serumu 10 Supreme 10-odstotna.
Ramnoza ima edinstvene anti-age lastnosti in krepi strukturo kože ter deluje na znake staranja. 

Prednosti za kožo: z redno uporabo koža postane bolj polna in bolj čvrsta, medtem ko se gube vidno zmanjšajo. Okrepljena struktura kože lažje prenese vplive iz okolja, ki povzročajo staranje kože.

Hialuronska kislina


Hialuronska kislina ima sposobnost, da nase veže in zadrži veliko količino molekul vode, s čimer preprečuje izgubo čvrstosti in elastičnosti usnjice. Sinteza hialuronske kisline v telesu se poveča, ko je koža poškodovana ter ščiti in obnavlja fibroblaste in epitelne celice. Vendar se raven naravno prisotne kisline v koži z leti zmanjšuje. Dokazano je, da starejša koža v povrhnjici ne vsebuje hialuronske kisline.
Hialuronska kislina ima odlične lastnosti proti staranju kože, kar pomeni, da pozitivno vpliva na elastičnost kože. Poleg tega nizka raven beljakovin v kislini zmanjšuje tveganje za pojav alergijskih reakcij, zaradi česar je primerna za občutljivo kožo.

Prednosti za kožo: hialuronska kislina v formuli izdelka za nego kože deluje na polnost kože, vidno zmanjšuje tanke linije in gube ter pomirja kožo. 

Retinol

Retinol, ki je oblika vitamina A, je bistvenega pomena ne le za kožo, temveč tudi za zdrave zobe in kosti. Raziskave so pokazale, da retinol spodbuja proizvodnjo polisaharida, ki zadržuje vodo v koži in povečuje proizvodnjo kolagena. 

Prednosti za kožo: znano je, da retinol zmanjšuje videz trdovratnih tankih linij in gub ter gladi površino kože, s čimer ji zagotovi mehak in navlažen videz.

Vitamin C

Raven vitamina C v našem telesu se z leti zmanjšuje. Poleg uživanja hrane, ki je bogata s tem vitaminom (najdemo ga mnogemu sadju in zelenjavi), lahko tudi lokalni nanos vitamina C učinkovito ščiti pred antioksidanti in prostimi radikali, ki lahko povzročijo znake staranja.

Prednosti za kožo: vitamin C je odličen antioksidant, ki deluje na elastičnost in mladostnost kože.

Dermatologi in farmacevti v Laboratorijih Vichy nenehno uporabljajo svoje strokovno znanje o negi kože pri ustvarjanju formul z najmočnejšimi aktivnimi sestavinami za linijo izdelkov Liftactiv.

VAŠA RUTINA

-liftactiv-supreme-nocna-nega-proti-gubam; vichy; ucinek-liftinga; vsi-tipi-koze; staranje-koze; kolagen; hialuronska-kiselina; glajenje-gub; smejalne-gube; navpicne-gube; drobne-gubice; lahka-tekstura

NOČNA NEGA PROTI GUBAM

liftactiv-supremeliftactiv-supreme-dnevna-nega-za-korekcijo-gub; za-cvrstost-koze; vichy-suha-koza; ucinek-liftinga glajenje-gub; gube-na-celu; gube-okoli-oci; smejalne-gube; drobne-gubice; navpicne-gube; hidracijo; obcutljiva-koza

SUPREME
SUHA KOŽA

go to top