Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

NEOVADIOL

Prve nege za ženske v menopavzi, ki preoblikujejo celotno kožo in na novo začrtajo linije obraza: oval, vrat in ličnice.

DARILO IN POPUST OB NAKUPU IZDELKOV NEOVADIOL

ecite »da« koži z manj gubami! Ob nakupu kateregakoli Neovadiol izdelka prejmete darilo:

  • - 20 % popusta na izbrani izdelek
  • - mini paket z vzorci Neovadiol rutine
  • - ekskluzivni testni vzorec Minéral 89

Vsebina promocijskega paketa Neovadiol: vzorec Neovadiol dnevne nege (3 ml), vzorec Neovadiol seruma (3 ml), vzorec Neovadiol nočne nege (1.5 ml), vzorec Liftactiv Flexiteint pudra (1 ml) in vzorec Minéral 89 dnevnega boosterja (1.5 ml).

Seznam lekarn

Idealia

* Popust je mogoče izkoristiti v trenutku nakupa enega izdelka (iz linij SlowÂge, Idéalia, Liftactiv ali Neovadiol) in prevzetja promocijskega paketa. Promocija je dostopna do 31. 03. 2018 oz. do porabe zalog.

PRIDRUŽITE SE FACEBOOK SKUPINI
#BREZ PAVZE V MENOPAVZI

Vabimo vas, da se pridružite Vichy Facebook skupini #BREZ PAVZE V MENOPAVZI in z ostalimi članicami delite stav tijekom ovog razdoblja. vaše nasvete, priporočila in pozitiven odnos v tem obdobju življenja.

Naučite se česa novega, komentirajte, odprite novo temo in sodelujte v številnih kvizih.

Pridružite se razpravi in postanite del skupnosti!

VČLANITE SE

Neovadial

NOČNE vs
DNEVNE KREME

Ali tudi vi uporabljate
nočne kreme?

Sodelujte v Vichyjevem mini-vprašalniku
in delite svoje mnenje z nami.

ŽELIM SODELOVATI

54%

Nočno nego
uporabljam vsak večer

26%

Ne uporabljam
nočne nege

10%

Nočno nego uporabljam
nekaj dni v tednu

10%

Nočno nego uporabljam
večkrat na mesec

Vas pestijo vročinski oblivi, pridobivanje telesne teže, nespečnost, suha koža ali povečano izpadanje las?

Sanja Petek Modrić, dr. med. spec. dermatologije in venerologije, odgovarja na pogosta vprašanja v zvezi z obdobjem menopavze.

Vichy Mag