Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
MINERALIZIRANA TERMALNA VODA

MINERALIZIRANA TERMALNA VODA

Kako je nastala mineralizirana termalna voda Vichy? To je zelo francoska zgodba, ki je stara več kot tisoč let, in sega vse do vulkana v Auvergnu. 

V tem poglavju boste izvedeli, kako ta močna mineralizirana termalna voda Vichy krepi pregrado kože in poskrbi za bolj čisto in zdravo polt. Poživlja, ščiti in izboljšuje stanje kože kot odgovor na vsakdanji stres. Berite naprej in odkrijte pravo moč mineralizirane termalne vode Vichy.

Najbolj brano

go to top