Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
0

DOBRO DOŠLI V VICHY ANTI-AGE KLUB!

Zahvaljujemo se Vam za nakup izbranega Vichy anti-age izdelka. Upamo, da boste zadovoljni z uporabo nege in vzorčka, ki ste jih prejeli v promocijskem paketu.

Prosimo vas, da nam zaupate svojo izkušnjo o uporabi izbrane Vichy nege, ki jo bomo nagradili z Purete Thermale 3v1 izdelkom za odstranjevanje make-upa in čiščenje obraza (200 ml) Prvih 50 prijavljenih s pravilno izpolnjenimi podatki bo prejelo darilo. Več v pravilih sodelovanja.

Dodajte komentar

1 – Ocenite ta izdelek

2 – OCENITE ZNAČILNOSTI IZDELKA

Dišava
Tekstura
Toleranca
Učinkovitost

3 – Ali bi priporočili ta izdelek prijatelju/prijateljici?

4 – Ali ste prejeli vzorec tega izdelka?

5 – Pustite komentar

Potrdite