Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Moč mineralizirane termalne vode iz francoskih vulkanov za močnejšo kožo.

Mineralizirana termalna voda Vichy

Moč mineralizirane termalne vode za močnejšo kožo.

V osrčju ohranjene vulkanske regije Auvergne v Franciji izvira mineralizirana termalna voda Vichy. Na svoji tisočletni poti, ki sega do globine 4000 metrov, se voda Vichy obogati s 15 minerali in mineralnimi hranljivimi snovmi, potrebnimi za lepoto kože.

Mineralizirana termalna voda Vichy je glavna aktivna sestavina izdelkov Vichy za nego kože. Odkrijte vir njene moči.

Poreklo

Pionir na področju dermokozmetike

Dr. Haller je mineralizirano termalno vodo Vichy odkril v začetku 20. stoletja, ko je postal direktor termalnega centra Vichy. Prvi je začel uporabljati terapevtske lastnosti te dragocene vode v kozmetiki in tako ustvaril blagovno znamko Vichy.

Bil je tudi prvi, ki je na podlagi svoje medicinske izobrazbe oblikoval nove rutine za nego kože, temelječe na vrsti kože, lansiral je prvi serum v lekarnah in razvil smernice za lepotne nasvete ženskam.

Rojstvo Vichyja

 • 50 let pr. n. št.
  Termalne vrelce so zaradi edinstvenih učinkov, ki jih je termalna voda imela na kožo, najprej cenili Kelti, nato pa še Rimljani, in so kasneje postali priljubljeno termalno zdravilišče.
 • 1677
  Po vrnitvi iz Vichyja je markiz de Sévigné hvalil prednosti termalizma na dvoru Ludvika XIV. in iz njega napravil nov veliki trend.
 • 1861
  Napoleon III. je vrelec razglasil za javno dobro. Terme v Vichyju so postale najpomembnejše termalno središče v Evropi.
 • 1931
  Laboratorije Vichy je ustanovil dr. Haller, dermatolog v termalnem zdravilišču, in Georges Guérin, direktor Grenoville Perfumes. Njuna prva dermokozmetična linija se je imenovala Les Secrets de Vichy (Skrivnosti Vichyja).
 • 1961
  Vichy je odprl obrat 4 km od izvira. Koristi termalne vode ponujajo vsi izdelki Vichy.

Inštitut Vichy - Vir moči vaše kože

Predvajaj

Ritual za obnovo vaše kože

V Inštitutu laboratorijev Vichy, le nekaj korakov stran od termalnih vrelcev v mestu Vichy v Franciji, je ta mineralizirana voda resnično našla svoj namen prek protokolov tretmajev za nego kože, ki so jih razvili in potrdili strokovnjaki za preoblikovanje, ponovno vzpostavitev ravnovesja in obnovo vaše kože, da bi postala močnejša.

Vsak postopek temelji na osebni diagnozi kože in upošteva stanje vaše kože, ki jo preoblikuje, korak za korakom. Učinki so vidni že po prvem tretmaju.

Diagnoza vašega obraza

Osebna rutina za nego kože

Vzemite si par minut in odgovorite na nekaj vprašanj o vašem načinu življenja ter videzu vaše kože, ki bi jo želeli izboljšati.

Sestavili vam bomo negovalno rutino, ki bo primerna za vašo kožo, in jo dopolnili z osebnimi svetovanji.