OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Vsaka ženska ima pravico do idealne kože. Ne glede na naravo kože (občutljiva, presuha, nagnjena k nepravilnostim …) in ne glede na starost ali način življenja se lahko vaša koža spremeni in doseže svoj ideal.

Idealna koža
več niso sanje

Življenje kože je dinamično ravnovesje, na katerega vplivajo različni notranji in zunanji dejavniki.
Pri Vichyju menimo, da je nega kože pomembnejša kot njena narava. Na podlagi svojih bogatih izkušenj so Vichyjeve raziskave odkrile nove načine za učinkovito delovanje.
Z izboljšanjem zdravja kože se lahko ta obnovi, zaščiti, zadrži vodo in hranilne snovi ter trajno spremeni. Idealna koža niso več sanje.

Globalna ekspertiza
o življenju kože

Vichyjevo ekipo sestavljajo strokovnjaki za zdravje, dermatologi, ginekologi, farmacevti, alergologi, nutricionisti, športni zdravniki, kinezioterapevti in psihologi, ki prispevajo k razvoju učinkovite nege z optimalno toleranco. 
Naši izdelki ustrezajo načinu življenja sodobnih žensk in upoštevajo vse dejavnike, ki lahko vplivajo na njihovo kožo, kot so na primer okolje, UV žarki, podnebje, način življenja, prehrana, stres itn.

Vaš Vichyjev farmacevt je najboljši zaveznik idealne kože. Spremlja vas in vam svetuje pri izbiri nege, ki jo vaša koža potrebuje.

produit vichy liftactiv

Voda za lepo
kožo

Termalna voda Vichy je popolnoma naravna in znanstveno neponovljiva. V laboratorijih Vichy je osrednji element vseh raziskav. Izvira v vulkanski pokrajini Auvergne in je bogata z blagodejnimi minerali. Vedno znova dokazuje, da ima izjemne dermatološke lastnosti.

Pomirja kožo

Blaži kožo, ki so jo razdražili zunanji vplivi

Krepi kožo

Krepi naravno zaščito kože. Kože se dan za dnem učinkovitejše bori proti zunanjim vplivom.

Obnavlja kožo

Spodbuja obnavljanje kožnih celic.

Voda za lepo kožo
15 mineralov:

  • Kalcij (Ca): ščiti
  • Železo (Fe): spodbuja oksigenacijo celic
  • Mangan (Mn): antioksidant
  • Kalij (K): sodeluje pri hidrataciji kože
  • Silicij (Si): sodeluje pri regeneraciji tkiva
  • Magnezij (Mg): spodbuja obnavljanje celic
  • Natrij (Na): vpliva na uravnavanje vode v celicah
  • Žveplo (S): pomaga razstrupljati organizem
  • Bor (B): spodbuja celjenje
  • Litij (Li): preprečuje vnetje
  • Stroncij (Sr): ima protivnetne lastnosti

Voda za lepo kožo
ČUDEŽNA FONTANA

Termalno vodo Vichy so najprej častili Kelti, v prvem stoletja pred našim štetjem pa so začeli v njenih blagodejnih učinkih uživati tudi Rimljani. Navdušeni nad njeno pomirjujočo močjo, ki naredi mehko in lepo kožo, so izvir posvetili boginji Veneri.

Izvir je z leti postajal vedno bolj priljubljeno zdravilišče velikih zgodovinskih osebnosti: Markiz de Sévigné, sinovi kralja Ludvika XV., Napoleon … V začetku 20. stoletja pa se je hidroterapija razširila med ljudmi in dobrodejne učinke termalne vode Vichy so lahko izkusile tudi širše množice.

Edinstvene znanstvene
formule

Znanje in izkušnje laboratorijev Vichy izhajajo iz temeljnih farmacevtskih načel, ki jih dopolnjujejo znanstveni in tehnološki napredki, s katerimi si prizadevajo razviti edinstveno formulo, ki je značilna za znamko.

V središču same zasnove formul je učinkovina, ki v ravno pravšnji količini dokazano deluje, dopolnjuje pa jo inovativna tekstura, ki spodbuja njeno učinkovitost.

Popolna kombinacija učinkovin

Prednost laboratorijev Vichy je v tem, da znajo združevati visoko tehnologijo z dermatološkimi učinkovinami. Te sestavine morajo imeti kozmetične, vlažilne, hranilne, matirne ipd. lastnosti, vedno pa morajo upoštevati biološko razpoložljivost učinkovine.

  • Termalna voda Vichy
  • Mexoryl® SX
  • Pro-Xylane
  • Ramnoza
  • Kombuša
  • Aminexil
  • Hialuronska kislina
  • Karitejevo maslo
  • Salicilna kislina
  • Mandljevo olje
  • Retinol
  • Olje makadamije
  • Olje mareličnih pešk
produit vichy Serum 10
Ramnoza
izvleček iz navadne breze z izjemnimi lastnostmi, ki pomirjajo in delujejo proti staranju.
produit vichy idéalia
Kombuša
Večnamenski koncentrat iz črnega čaja vsebuje enkratno kombinacijo aktivnih sestavin, ki vplivajo na kakovost kože in njen sijaj.

Poleg spoštovanja strogih standardov farmacevtske industrije Vichy ponuja zelo hedonističen pristop k dermokozmetiki, tudi za občutljivo kožo. Aktivne in čutne teksture vplivajo na učinkovitost formul in omogočajo njihovo lažjo uporabo za optimalno nego.

Aktivne in čutne teksture

Teksture izdelkov iz laboratorijev Vichy so zasnovane tako, da spodbudijo čute. Oko očarajo s svojimi delikatnimi barvami v mavričnih ali bisernih odtenkih. Otip navdušijo z žametno mehkobo in lahko teksturo. Vonj prepričajo s cvetličnimi ali sadnimi vonji, ki tudi najbolj občutljivo kožo nežno odišavijo.

Vichyjeve formule so zasnovane tako, da omogočajo najboljšo učinkovitost in zadovoljstvo občutljive kože.

Strogi
testni protokoli

Vsako sestavino testiramo in vitro in s tem preverimo njeno toleranco in določimo njeno učinkovitost. Zatem testiramo končne izdelke in ocenimo njihovo delovanje. Na končnih izdelkih ponovno izvedemo test tolerance in jih pošljemo v pregled toksikologom. S tem zagotovimo, da ustrezajo tudi občutljivemu tipu kože. S testiranji in vivo spremljamo odziv kože na nego in zadovoljstvo žensk.

Hipoalergene formule, ki
spoštujejo občutljivo kožo

Vse naše formule so hipoalergene in s tem zagotavljajo najvišjo toleranco.

Vse formule in dišave, ki jih te vsebujejo, testiramo, ali lahko zmanjšajo tveganje alergijske reakcije.

svetišče
idealne kože

Ustanovljen je bil leta 2008 v Spa Vichy des Célestins in je edinstven kraj na svetu, ki je popolnoma posvečen zdravju in lepoti kože.

Inštitut nudi protokole za nego kože, ki so prilagojeni vsakemu tipu kože posebej in združujejo stroko fiziologije kože in lepotne rituale. V tem mirnem in sprostitvenem okolju je vse posvečeno regeneraciji kože.

http://www.vichy-spa-hotel.fr

zadovoljstvo
celic

Vichy in skupina kinezioterapevtov so na Inštitutu razvili posebne masažne tehnike, s katerimi se poveča učinkovitost nege in okrepi koža: s pritiskom, z aero masažami, krepilnimi razpršili ... Koža se obnovi in ponovno napolni z energijo.

Da bi lahko tudi doma izkoristili dobrodejne učinke Vichyjevega spa centra in masažnih tehnik, so v laboratorijih Vichy razvili tehnike samomasaže za čim večje zadovoljstvo kože. Te metode aktivne aplikacije izboljšajo učinkovitost izdelkov in kakovost kože, njeno voljnost, teksturo in sijaj. Samomasažne tehnike so prilagojene za prav vsak izdelek in tip kože.

Poiščite tehnike samomasaže na Youtubu ali na iPhone aplikaciji Skin Training. Youtube