Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
Neogenic

DERCOS NEOGENIC tretma za ponovno rast las*

Prvi tretma za ponovno rast las* s 5% molekulo STEMOXYDINE.

*Aktivira lasne mešičke v latentni fazi.

Klinika za lase

Odgovori
na vprašanja

Pridružite se nam na facebook

Izpadanje las: normalen pojav ali razlog za skrb?

Petnajst, dvaindvajset, šestinštirideset ... Če je število izpadlih las na vaši blazini ali v umivalniku iz dneva v dan večje, se verjetno sprašujete: "Ali je to normalno? Ali izgubljam lase?"

  Postavite si diagnozo nege las.

  Odkrijte nege, prilagojene naravi vaših las

  Preberite si nasvete za nego las

  Zlata pravila vašega farmacevta Vichy.

  PRIDRUŽITE SE PROGRAMU MY SKIN

  S programom zvestobe MY SKIN boste lahko sledili personaliziranemu programu za vašo kožo, si izmenjavali mnenja s člani skupnosti MY SKIN in koristili ekskluzivne ugodnosti.

  Sledite personaliziranemu programu za vašo kožo, izmenjujte si mnenja s člani skupnosti my skin in koristite ekskluzivne ugodnosti.

   POIŠČITE VAM NAJBLIŽJO LEKARNO VICHY

   Odkrijte promocije blizu vas in vprašajte za osebne nasvete

   Ok