Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

10 dejstev o mineralizirani termalni vodi Vichy, ki jih niste vedeli

10 dejstev o mineralizirani termalni vodi Vichy, ki jih niste vedeli
  • favoris

Mineralizirana termalna voda Vichy izvira v osrčju francoskih vulkanov in se na svoji poti skozi globine napolni z minerali in mikroelementi. Katere skrivnosti še skriva?

Voda z izjemno močjo, odkrita pred 85 leti Dr Haller, francoski zdravnik iz mesta Vichy, je leta 1931 odkril moč mineralizirane termalne vode.
Ugotovil je, da pospešuje proces celjanja ran. Začel je raziskovati pozitivne učinke vode na kožo, in tako je nastala dermokozmetična blagovna znamka Vichy.

Mineralizirana termalna voda Vichy, edinstven izvir na 4.000 metrov globine
Deževnica teče skozi mikroskopske nepravilne razpoke v pokrajini regiji Auvergne in si utira pot skozi kamnine pod zemeljskim površjem. Voda se, v dotiku z vulkanskimi kamninami, napolni s 15 minerali. Voda nadaljuje pot do 4000 m globine, več tisoč let nazaj, preden nadaljuje svojo pot nazaj - v nekaj tednih. Voda Vichy se zbira na samem izviru na globini 15 metrov.

Voda segreta do 140 ° C
Na svoji dolgi poti pod zemeljskim površjem, se mineralizirana termalna voda Vichy segreva naravno. Ko prispe na 4000 m globine, doseže 140  ° C in se napolni z ogljikovim dioksidom. Voda

Vichy, izjemna mineralnost
Zahvaljujoč svoji poti je mineralizirana voda Vichy obogatena s 15 minerali, in sicer v izjemni koncentraciji, 5.2 g/l. Voda Vichy vsebuje največ različnih mineralov med vsemi termalnimi vodami in je najbogatejša z mikroelementi. Pristop na podlagi edinstvene formule Mineralizirana termalna voda Vichy je v osrčju postopka razvoja izdelkov. To omogoča izbiro najaktivnejših sestavin, ki so natančno izmerjene, njihova učinkovitost pa je dokazana s številnimi raziskavami.

Voda s trojnim delovanjem za čudovito kožo
Mineralizirana termalna voda Vichy kožo krepi, obnavlja in jo vrača v  ravnovesje. Njeni številni pozitivni učinki koži omogočajo, da se lažje pripravi za boj proti notranjim in zunanjim napadalcem (UV sevanje, onesnaženje, ...).  

Varnost kot smer ukrepanja
Mineralizirana termalna voda Vichy se, po zbiranju, strogo nadzira, da bi ostala čista in nedotaknjena. Da bi zagotovili njene učinkovitosti, se vse formule preverjajo v skladu z dermatološkim nadzorom.

Močnejša koža z izdelki Vichy
Zahvaljujoč svoji formuli in obogatenosti z minerali, termalna voda Vichy omogoča naši koži zagotoviti več moči za boj proti vsakodnevnim sovražnikom, kot sta onesnaženje in UV sevanje.

Mineralizirana termalna voda Vichy pomiri občutljivo kožo
Ima moč pomiriti razdraženost. Pomiri tako poškodovano kot tudi občutljivo kožo.

Glavna zvezda med aktivnimi sestavinami izdelkov Vichy
Mineralizirana termalna voda Vichy, polna neprekosljivih pozitivnih učinkov, je  del vsakega Vichyjevega izdelka za nego obraza.

Naši kultni izdelki

  • 18750Mineralizirana termalna voda00TERMALNA VODANega proti nepravilnostim na koži obraza
    Mineralizirana   termalna voda
  • Najbolj brano

    go to top