OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

10 dejstev o mineralizirani termalni vodi Vichy, ki jih niste vedeli

Mineralizirana termalna voda Vichy izvira v osrčju francoskih vulkanov in se na svoji poti skozi globine napolni z minerali in mikroelementi. Katere skrivnosti še skriva?

10 dejstev o mineralizirani termalni vodi Vichy, ki jih niste vedeli

Voda z izjemno močjo, odkrita pred 85 leti Dr Haller, francoski zdravnik iz mesta Vichy, je leta 1931 odkril moč mineralizirane termalne vode.
Ugotovil je, da pospešuje proces celjanja ran. Začel je raziskovati pozitivne učinke vode na kožo, in tako je nastala dermokozmetična blagovna znamka Vichy.

Mineralizirana termalna voda Vichy, edinstven izvir na 4.000 metrov globine
Deževnica teče skozi mikroskopske nepravilne razpoke v pokrajini regiji Auvergne in si utira pot skozi kamnine pod zemeljskim površjem. Voda se, v dotiku z vulkanskimi kamninami, napolni s 15 minerali. Voda nadaljuje pot do 4000 m globine, več tisoč let nazaj, preden nadaljuje svojo pot nazaj - v nekaj tednih. Voda Vichy se zbira na samem izviru na globini 15 metrov.

Voda segreta do 140 ° C
Na svoji dolgi poti pod zemeljskim površjem, se mineralizirana termalna voda Vichy segreva naravno. Ko prispe na 4000 m globine, doseže 140  ° C in se napolni z ogljikovim dioksidom. Voda

Vichy, izjemna mineralnost
Zahvaljujoč svoji poti je mineralizirana voda Vichy obogatena s 15 minerali, in sicer v izjemni koncentraciji, 5.2 g/l. Voda Vichy vsebuje največ različnih mineralov med vsemi termalnimi vodami in je najbogatejša z mikroelementi. Pristop na podlagi edinstvene formule Mineralizirana termalna voda Vichy je v osrčju postopka razvoja izdelkov. To omogoča izbiro najaktivnejših sestavin, ki so natančno izmerjene, njihova učinkovitost pa je dokazana s številnimi raziskavami.

Voda s trojnim delovanjem za čudovito kožo
Mineralizirana termalna voda Vichy kožo krepi, obnavlja in jo vrača v  ravnovesje. Njeni številni pozitivni učinki koži omogočajo, da se lažje pripravi za boj proti notranjim in zunanjim napadalcem (UV sevanje, onesnaženje, ...).  

Varnost kot smer ukrepanja
Mineralizirana termalna voda Vichy se, po zbiranju, strogo nadzira, da bi ostala čista in nedotaknjena. Da bi zagotovili njene učinkovitosti, se vse formule preverjajo v skladu z dermatološkim nadzorom.

Močnejša koža z izdelki Vichy
Zahvaljujoč svoji formuli in obogatenosti z minerali, termalna voda Vichy omogoča naši koži zagotoviti več moči za boj proti vsakodnevnim sovražnikom, kot sta onesnaženje in UV sevanje.

Mineralizirana termalna voda Vichy pomiri občutljivo kožo
Ima moč pomiriti razdraženost. Pomiri tako poškodovano kot tudi občutljivo kožo.

Glavna zvezda med aktivnimi sestavinami izdelkov Vichy
Mineralizirana termalna voda Vichy, polna neprekosljivih pozitivnih učinkov, je  del vsakega Vichyjevega izdelka za nego obraza.

VAŠA RUTINA

mineralizirana-termalna-voda-vichy; obcutljiva-koza; mastna-koza; proti-nepravilnostim; hidratacija

Mineralizirana termalna voda

go to top