OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

5 nasvetov za preprečevanje nastanka gub

Gube nastanejo zaradi kombinacije dejavnikov. Da bi jih predvideli in preprečili, vam ponujamo pet odličnih nasvetov ... Poslovite se od gub, še preden se pojavijo.

Zaščita pred soncem

Eden glavnih vzrokov ekstrinzičnega ali zunanjega staranja so poškodbe, ki jih povzročajo UV-žarki sonca. Tudi v oblačnih dneh so možne resne poškodbe kože. Da bi preprečili dolgoročne poškodbe, vedno, ko ste na prostem, uporabite ustrezen izdelek za zaščito pred soncem, poiščite senco, takrat ko je sonce najmočnejše, nosite klobuk, kadar koli je to mogoče, in ne pozabite na sončna očala. Ta so nujna za zmanjšanje tveganja za nastanek tankih linij okoli oči, ki se pojavijo zaradi nenehnega mežikanja na soncu.

Dobro se naspite

Spanec je bistvenega pomena za zdravo in voljno kožo. Medtem ko spimo, se naša koža obnovi in napne. Zaradi nezadostnega spanja je koža brez zdravega sijaja, primanjkuje ji elastičnosti in pojavijo se gube. Področja, ki so še posebej nagnjena k pojavu gub zaradi utrujenosti, so oči in ustnice.

Idealno bi bilo, da bi vsak dan spali 8 ur, po možnosti na hrbtu. Zakaj? Če obraza ne pritiskamo na blazino ure in ure, se zjutraj morda ne bomo zbudili s »spalnimi gubami«. Na mladi koži spalne gube izginejo takoj, vendar se količina kolagena in elastina v koži z leti zmanjša, zato se koža ne obnavlja več tako hitro.

Izsušenost

Brez zadostne količine vode in vlaženja kožne celice izgubijo svojo polnost, zato koža postane krhka, njena površina pa neenakomerna. Da bi ustrezno navlažili kožo, pijte več vode, ampak tudi vzdržujte redno rutino za nego kože, ki naj vključuje dnevno in nočno kremo.

Poskrbite za vitamine

Zdrava koža prihaja od znotraj. Od vitaminov in mineralov je za našo kožo najpomembnejši vitamin C. Ta je znan po svojih antioksidantnih lastnostih (oksidacija je glavni vzrok prezgodnjega staranja kože!) in spodbuja proizvodnjo kolagena ter ščiti pred UV-žarki. Vendar ne omejite se le na lokalno uporabo, temveč si pripravite zdrav obrok: vitamin C najdemo v citrusih in temnolistni zelenjavi, pa tudi v paradižniku, brokoliju, jagodičju in grahu.

Nanos nege za kožo

Super, da imate svojo dnevno rutino za nego kože, ampak ste vedeli, da je pomembna tudi tehnika nanašanja? Namesto hitrega vtiranja kreme in/ali seruma v kožo si privoščite preprosto masažno tehniko z ravnimi deli prstov.

S tem boste omogočili prodiranje izdelka v kožo in spodbudili prekrvavitev.

VAŠA RUTINA

liftactiv-supremeliftactiv-supreme-dnevna-nega-za-korekcijo-gub; za-cvrstost-koze; vichy-suha-koza; ucinek-liftinga glajenje-gub; gube-na-celu; gube-okoli-oci; smejalne-gube; drobne-gubice; navpicne-gube; hidracijo; obcutljiva-koza

SUPREME
SUHA KOŽA

-liftactiv-supreme-nocna-nega-proti-gubam; vichy; ucinek-liftinga; vsi-tipi-koze; staranje-koze; kolagen; hialuronska-kiselina; glajenje-gub; smejalne-gube; navpicne-gube; drobne-gubice; lahka-tekstura

NOČNA NEGA PROTI GUBAM

go to top