getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Zapri

Ali vaša služba negativno vpliva na vaše lase?

Ali vaša služba negativno vpliva na vaše lase?

Obstaja povezava med stresom in izpadanjem las. Ste ujeti v začaranem krogu čezmernega dela, premalo spanja, premalo ljubezni in veliko manj las?

V obdobjih povišanega stresa, ki je lahko posledica prenatrpanega urnika v službi, družinskega življenja, osamljenosti ali frustracij, boste morda na ščetki ali med umivanjem našli večje kepe las od običajnih. To je lahko opozorilni znak, da morate upočasniti svoj življenjski tempo ali začeti uporabljati nekatere domače rešitve, ki vam bodo zagotovo pomagale pri spopadanju z vsemi dinamikami vašega okolja. Poleg tega lahko zmanjšajo tveganje za nastanek resnejših, s stresom povezanih bolezni.

Začaran krog stresa na delovnem mestu

Če izpadanje vaših las postane opazno, lahko to močno vpliva na vašo samozavest in postanete še bolj obremenjeni, zaradi česar težje izpolnjujete svoje poklicne ali osebne cilje. Na srečo so, podobno kot večina drugih simptomov, ki jih povzroča stres (zaprtje, glavobol, nespečnost, pomanjkanje libida), skoraj vse oblike izpadanja las le začasne, zato se poskusite ne obremenjevati zaradi te težave. Osredotočite se na pozitivne spremembe, s katerimi lahko izboljšate svoje dobro počutje, in vaši lasje bi morali ponovno pridobiti svojo običajno polnost.

Preverite svoje prehranske navade

Če vsako kosilo preživite za delovno mizo – ali ga celo preskočite – boste svoje telo prikrajšali za celovit nabor hranilnih snovi, ki jih potrebuje, kar vidno vpliva na vašo kožo in lase. Odpočijte se, saj boste tako izboljšali svojo učinkovitost in zagotovo izboljšali tudi svoje splošno zdravje. Privoščite si odmor za kosilo, ki naj bo polno virov pustih beljakovin, kot so ribe, združenih s svežo in zelenolistno zelenjavo, ki je bogata z železom. Izogibajte se hitri hrani in si za prigrizek privoščite nesoljene oreščke, ki so polni zdravih beljakovin in mineralov, ki jih vaše telo, zlasti pa vaši lasje, naravnost obožujejo.

Dajte prednost spanju

Če se zaradi službenih, čustvenih ali družinskih skrbi zbujate ponoči, se vaša telesna tkiva ne morejo v celoti regenerirati. Poskusite s sproščujočo kopeljo in pomirjujočo skodelico kamiličnega čaja pred spanjem – in s čim več zgodnjimi nočmi, kot je mogoče.

Poskusite s kozmetičnimi rešitvami

Nova Vichyjeva nega Aminexil Clinical 5 je bila razvita za zdravljenje izpadanja las. 96 % uporabnikov, ki so poskusili nego, je opazilo zmanjšano izpadanje las, ne glede na vrsto izpadanja las, s katero se soočajo. Z redno masažo glave in vsakodnevno uporabo pa boste še dodatno okrepili njene učinke.

Naši kultni izdelki

 • 1-vichy-dercos-aminexil-clinical-5-zenske-tretma-proti-izpadanju-las-ampule-za-lase-ampule-proti-izpadanju-las
 • 1-vichy-dercos-aminexil-clinical-5-moski-tretma-proti-izpadanju-las-ampule-za-lase-ampule-proti-izpadanju-las
 • 1-vichy-dercos-energijski-sampon-proti-izpadanju-las-mocno-izpadanje-las-plesavost-sampon-protiv-plesavosti-sampon-za-plesavost-izpadanje-las-redki-lasje
 • Najbolj brano

  5 zapovedi o zdravi prehrani, ki jih je treba upoštevati po 50. letu

  Slog

  5 zapovedi o zdravi prehrani, ki jih je treba upoštevati po 50. letu

  Po 50. letu je pravilna prehrana pomembnejša kot kdajkoli prej, še posebej zato, ker vaše telo doživlja velike hormonske spremembe, ki lahko vplivajo na splošno počutje. Preberite, katerim 5 zapovedim o zdravi prehrani je treba slediti v tem novem življenjskem obdobju, ne glede na to, ali jeste doma, zunaj ali le praznujete praznik.

  Preberite članek

  Nakupovalni seznam v menopavzi: uravnotežena prehrana z vsega sveta

  Slog

  Nakupovalni seznam v menopavzi: uravnotežena prehrana z vsega sveta

  V menopavzi lahko nekatere jedi pomagajo pri pomirjanju simptomov, kot so vročinski valovi, medtem ko lahko druge te simptome le še poslabšajo. Vendar obstajajo tudi jedi, ki obnavljajo kožo in jo ščitijo pred staranjem. Ta nakupovalni seznam za obdobje menopavze vključuje okusne in zdrave jedi z vsega sveta, ki vam bodo pomagale do odličnega videza in počutja.

  Preberite članek

  go to top