OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Bodite sijoči s temi 3 koraki za čudovito, v soncu okopano, kožo!

Ne glede na to, kje se izpostavljate soncu, morate poskrbeti za zaščito kože in dolgotrajno porjavelost, z upoštevanjem treh korakov…

Bodite sijoči s temi 3 koraki za čudovito, v soncu okopano, kožo!

Pripravite svojo kožo

“ Preden se z letalom ali avtomobilom odpravite na zasluženi dopust na soncu, naj bo vaša koža pripravljena tako kot vaš kovček. Noč prej, naj bo vaša koža gladka, brez mrtvih celic in nečistoč, saj lahko ovirajo proces porjavitve. V kadi/kabini za prhanje, med nežnim pilingom vašega telesa, nanesite masko za čiščenje. Nadaljujte z vlažilnim sredstvom, ki ustreza vašemu tipu kože, vendar ne pretiravajte.

Priporočljivo je, da ko pride poletje, spremenite in prilagodite svojo zimsko rutino za nego lepote in uporabljate bolj lahka sredstva za čiščenje in vlaženje. Preveč plasti na koži, v kombinaciji s potenjem, lahko občutljivo kožo razdraži.

Ko melanin, ki se nahaja v vaši koži, začne dajati zdrav zlati sijaj koži, boste videli, da ne potrebujete toliko ličil kot po navadi – kar je čudovito za vašo kožo! Par dni preden odidete na dopust, zmanjšujte vašo redno osnovo za ličila. Vaša koža bo bolj sveža in pripravljena za dopust.

Zaščitite se in uživajte

Za enakomerno porjavelost ne nosite vsak dan ista oblačila ali iste kopalke. Ne pozabite nanesti kreme za sončenje po celem telesu, da ne bi prišlo do naključne izpostavljenosti kože, če bi se, na primer, preoblekli. Sredstvo mažite, dokler se popolnoma ne vpije

Zaščitite vašo kožo posebej pri sončenju. Mineralizirana termalna voda Vichy, osnovna sestavina v kolekciji sredstev za zaščito pred soncem Vichy, vsebuje 15 mineralov, ki dokazano pomagajo pri zaščiti in izboljšanju kakovosti in zdravja kože in se borijo proti posledicam oksidacije.

Da bi zmanjšali izpostavljenost soncu in preprečili potencialne poškodbe od sonca, ojačevalec za porjavitev, brez sredstva za samoporjavelost, ščiti vašo kožo pred UV sevanjem in optimizira sij, kar pomeni, da vam ni treba biti dolgo na prostem, da bi lepo porjaveli.

Popraviti in podaljšati

Da bi vaša koža ostala sijoča čim dlje, je pomembno vlaženje kože, da bi le-ta ostala prožna in hidrirana. Če vaša koža postane suha, se lahko začne luščiti in vaša barva bo hitreje bledela. Uporaba sredstva po sončenju je posebej pomembna neposredno po samem sončenju, saj je koža zaradi sonca, morja in mivke lahko zelo občutljiva. Sredstvo po sončenju iz kolekcije Ideal Soleil dokazano podaljšuje porjavelost, kožo pa hkrati še pomiri.

Z upoštevanjem teh treh preprostih korakov (priprava, zaščita, podaljšanje barve), boste zagotovili, da vaša barva tudi po dopustu, traja dlje, vaša koža pa se počuti bolj srečna in bolj zdrava – sijali boste znotraj in navzven!

Uredništvo

go to top