OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

#BrezPavze v menopavzi – skupina za ženske, ki se želijo počutiti dobro v svoji koži

nema pauze

Vstop v menopavzo je naraven proces in individualna izkušnja vsake ženske – a čeprav imamo v tem obdobju svoje lastne izkušnje, to še ne pomeni, da moramo biti pri tem same. Facebook skupina #BrezPavze v menopavzi je namenjena izmenjavi izkušenj in opolnomočenju žensk v tem življenjskem obdobju.

nema pauze

Kot blagovna znamka, ki že več kot 20 let preučuje menopavzo in potrebe žensk v tem obdobju, smo razvili linijo Neovadiol, ki ponuja rešitve za posebne potrebe kože v tej fazi. Vendar pa ženskam ne želimo zagotoviti le ustrezne nege, temveč jim želimo nuditi tudi skupnost, varen prostor za izmenjavo mnenj, izkušenj in nasvetov. Ali ste vedeli, da vsako leto v menopavzo vstopi 25 milijonov žensk? Čeprav jo nekatere prebrodijo brez težav, večina žensk občuti določene simptome, ki lahko segajo od blagih do hudih, zato ta proces mnogim predstavlja čas tesnobe in težav. Namesto da izoliramo vsako žensko, želimo pri Vichyju ustvariti skupnost žensk, ki se bodo zanašale druga na drugo, delile izkušnje in se počutile manj same ter bolj opolnomočene, samozavestne, močne in udobne v svoji koži. Zato smo ustvarili Facebook skupino #BrezPavze v menopavzi, majhen kotiček, namenjen ženskam v tem novem poglavju življenja, kjer jih spodbujamo, da ponosno nosijo svoja leta, odkrito govorijo o svojih izkušnjah, pa tudi o izzivih, in se v svoji koži počutijo varne.

Ženske v postmenopavzi v povprečju preživijo tudi 20 let svojega življenja – čas, ki ga ne bi smele preživeti skrivajoč se, ne da bi govorile o svojih izkušnjah in interesih. Naj se med to pavzo spremenita le način, kako skrbeti zase in pa kako se počutiti v svoji koži, seveda na bolje. Vstop v menopavzo ne pomeni, da morate »pritisniti pavzo«. Ravno nasprotno, čas je, da ste v tej novi fazi življenja samozavestni, ponosni in ženstveni. Zato pogumno zakorakajte v novo življenjsko obdobje, sprejmite novo sebe in pozabite na pavzo v menopavzi.

Pavza? Zame? Saj se šalite, kajne? Pridružite se naši Facebook skupini, kjer se lahko zanesete na skupnost, izkušnje in nasvete drugih žensk – ali pa bodite vi dnevni odmerek podpore, ki jo nekdo potrebuje – in še naprej živite polno življenje, brez zadržkov, brez pavze v menopavzi.

Uredništvo

go to top