OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Densi-Solutions: popolna rutina za povečanje mase las

Dercos Densi-Solutions usmerjeno deluje na lasne korenine in vlakna, s čimer krepi tanjšajoče se lase in izboljšuje zdravje lasišča. Vse to po zaslugi kombinacije 7 inovativnih sestavin.

Kako lahko Dercos Densi-Solutions izboljša maso las?


Kdo je rekel, da se lasje začnejo tanjšati pri štiridesetih? Poleg koncentrirane nega za tanke in oslabljene lase sta na voljo še šampon ter balzam za tanke in slabe lase, ki skupaj tvorijo celovit sistem Dercos Densi-Solutions za povečanje mase las  v 3 korakih. Kadar jih uporabljate v okviru popolne rutine za nego las, izdelki Dercos Densi-Solutions zagotavljajo moč 7 sestavin, ki izboljšujejo videz tanjšajočih se las, od lasišča do konic.

1. korak: Densi-Solutions šampon za tanke in oslabljene lase deluje na debelejše in močnejše lase


Najprej uporabimo Densi-Solutions šampon za tanke in oslabljene lase, ki je brez parabenov in je obogaten z učinkovino Filloxane za krepitev debeline las ter izboljšanje kakovosti lasišča zahvaljujoč 3D mreži, ki obda las in okrepi njegova vlakna. Izdelek ima zračno teksturo, ki učinkovito očisti lase in ne pušča mastnih sledi – kot nalašč za tanke lase, ki potrebujejo volumen od korenin do konic!

2. korak: Densi-Solutions balzam za tanke in oslabljene lase obnavlja lasna vlakna


Nato sledi balzam za odebelitev las, ki je obogaten z učinkovino Ceramide R za krepitev strukture tankih las. Molekule učinkovine Ceramide R, ki ščitijo in krepijo lasna vlakna, »zacementirajo« prostor med luskami posameznih lasnih mešičkov in oblikujejo močnejšo ter bolj gladko strukturo. Za razliko od običajnih regeneratorjev ta balzam nanesemo od korenin vzdolž celotne dolžine las in zahvaljujoč svoji osvežilni, topljivi gelni teksturi lasem zagotovi odmerek svežine takoj po nanosu.

3. korak: Densi-Solutions koncentrirana nega za tanke in redke lase klinično dokazano deluje na gostoto las


In na koncu je tu še koncentrirana nega za tanke in redke lase, ki se ne izpira in deluje že na lasišču, kjer krepi lase od korenin in osvežuje lasišče. Ta izdelek, ki se ne izpira, klinično dokazano izboljša maso las v samo 6 tednih po zaslugi dveh aktivnih sestavin: Stemoxydine in Resveratrol.[1]
[1] Klinično testiranje. 79 žensk. 6 tednov uporabe popolne rutine Densi Solutions

Uredništvo

go to top