Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

FAQ: Serum, zaščitnik vaše kože, ne glede na leta

 • favoris

Proti gubam, za vlaženje, proti nepopolnostim, za lepšo kožo, lifting... Obstaja serum za vsak trenutek v vašem življenju. Bodite pozorni na ta zaščitno sredstvo, ki odkriva lepoto.

Pred nekaj leti je, iz Azije, v svet lepote prišel serum in počasi zavedel vsakega zaljubljenca v lepoto. Njegove značilnosti prekašajo druga drugo: visokokoncentriran med sredstvi za nego, je lahko dopolnilo dnevne in/ali nočne kreme. Kako pomaga: izboljšuje vlažnost obraza ali pa se bojuje proti madežem, razstruplja kožo, deluje proti gubam, koži vrača sijaj... Serum je  med ženskami po vsem svetu,  zelo hitro naredil revolucijo na področju nege lepote, zaradi česar je postal zaščitnik lepote obraza, ne glede na starost.

Serum v 20-tih letih starosti: za boljšo vlažnost obraza

Mogoče kdo meni, da koža dvajsetletnikov ne potrebuje pomoči za sij mladostniškega videza. Ni res. Četudi vas ne pestijo več mladostniške akne, morate še naprej skrbeti za svoj obraz. Zato vzemite vlažilni serum in ga uporabljajte s svojo dnevno kremo. Da bi vaša koža postala močnejša, lepša in bolj sijoča, ni nič boljšega kot vrhunsko vlaženje kože, se strinjajo dermatologi.

Serum v 30-tih letih starosti: za popolno kožo

Druženje s prijatelji, poslovni sestanki, nova služba, začetek skupnega družinskega življenja... Življenje je na tekočem traku. Vendar ne glede na vse, vaš življenjski slog vpliva na lepoto vašega obraza. Da bi se zoperstavili drobnim pomanjkljivostim, ki bi lahko zmotile vašo lepoto obraza, vzemite napredni obnovitveni serum, ki lahko obnovi utrujeno kožo. Ob osveženi polti, še posebej barvi, so vaše obrazne črte bolj sproščene, pore pa bolj zaprte.

Serum v 40-tih letih starosti: za počasnejše nastajanje gub

Kako čudovito je danes imeti 40 let. Lahko ostanete mladi in dinamični, vendar vaša koža obraza ni vedno v soglasju z vašim energičnim duhom. Gre za gube, ki nastajajo v okviru oči, okoli ust ali na čelu in med obrvmi.. In to ne samo ena ali dve, zato izboljšajte učinkovitost svoje kreme proti staranju s ciljanim serumom proti gubam in vsem znakom staranja.

Serum za 50+: proti vplivom menopavze

Z leti opazimo splošno upočasnitev metabolizma kože. Vedno bolj je suha, enolična, manj zategnjena, manj gladka... Klinična raziskava* je celo pokazala, da je suha koža ena izmed značilnih znakov postmenopavze. Izberite dopolnitveni serum obogaten z naravnimi olji (kot npr. olje riževih otrobov) ali maslom shea, ki tudi aktivno vpliva na čvrstoto in gostoto kože.


*Klinična študija, ki jo je objavil L'Oréal Research v sodelovanju s timom prof. Labrie iz bolnišnice Laval, v Quebecu.

Naši kultni izdelki

 • 11764AQUALIA THERMAL DINAMIČNO VLAŽENJE
  Močan serum za vse tipe kože
  00AQUALIA THERMALFACE CARESerum za obrazVlažilna nega za kožo obraza
  AQUALIA THERMAL DINAMIČNO VLAŽENJE Močan serum za vse tipe kože
 • 18101SERUM 10 SUPREME56LIFTACTIVFACE CARESerum za obrazNega proti znakom staranja kože
  SERUM 10 SUPREME
 • 17386NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*

  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi

  Vsi tipi občutljive kože   


  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLFACE CARESerum za obrazNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi Vsi tipi  občutljive kože     * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • Najbolj brano

  go to top