OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

FAQ: Serum, zaščitnik vaše kože, ne glede na leta

Proti gubam, za vlaženje, proti nepopolnostim, za lepšo kožo, lifting... Obstaja serum za vsak trenutek v vašem življenju. Bodite pozorni na ta zaščitno sredstvo, ki odkriva lepoto.

FAQ: Serum, zaščitnik vaše kože, ne glede na leta

Pred nekaj leti je, iz Azije, v svet lepote prišel serum in počasi zavedel vsakega zaljubljenca v lepoto. Njegove značilnosti prekašajo druga drugo: visokokoncentriran med sredstvi za nego, je lahko dopolnilo dnevne in/ali nočne kreme. Kako pomaga: izboljšuje vlažnost obraza ali pa se bojuje proti madežem, razstruplja kožo, deluje proti gubam, koži vrača sijaj... Serum je  med ženskami po vsem svetu,  zelo hitro naredil revolucijo na področju nege lepote, zaradi česar je postal zaščitnik lepote obraza, ne glede na starost.

Serum v 20-tih letih starosti: za boljšo vlažnost obraza

Mogoče kdo meni, da koža dvajsetletnikov ne potrebuje pomoči za sij mladostniškega videza. Ni res. Četudi vas ne pestijo več mladostniške akne, morate še naprej skrbeti za svoj obraz. Zato vzemite vlažilni serum in ga uporabljajte s svojo dnevno kremo. Da bi vaša koža postala močnejša, lepša in bolj sijoča, ni nič boljšega kot vrhunsko vlaženje kože, se strinjajo dermatologi.

Serum v 30-tih letih starosti: za popolno kožo

Druženje s prijatelji, poslovni sestanki, nova služba, začetek skupnega družinskega življenja... Življenje je na tekočem traku. Vendar ne glede na vse, vaš življenjski slog vpliva na lepoto vašega obraza. Da bi se zoperstavili drobnim pomanjkljivostim, ki bi lahko zmotile vašo lepoto obraza, vzemite napredni obnovitveni serum, ki lahko obnovi utrujeno kožo. Ob osveženi polti, še posebej barvi, so vaše obrazne črte bolj sproščene, pore pa bolj zaprte.

Serum v 40-tih letih starosti: za počasnejše nastajanje gub

Kako čudovito je danes imeti 40 let. Lahko ostanete mladi in dinamični, vendar vaša koža obraza ni vedno v soglasju z vašim energičnim duhom. Gre za gube, ki nastajajo v okviru oči, okoli ust ali na čelu in med obrvmi.. In to ne samo ena ali dve, zato izboljšajte učinkovitost svoje kreme proti staranju s ciljanim serumom proti gubam in vsem znakom staranja.

Serum za 50+: proti vplivom menopavze

Z leti opazimo splošno upočasnitev metabolizma kože. Vedno bolj je suha, enolična, manj zategnjena, manj gladka... Klinična raziskava* je celo pokazala, da je suha koža ena izmed značilnih znakov postmenopavze. Izberite dopolnitveni serum obogaten z naravnimi olji (kot npr. olje riževih otrobov) ali maslom shea, ki tudi aktivno vpliva na čvrstoto in gostoto kože.


*Klinična študija, ki jo je objavil L'Oréal Research v sodelovanju s timom prof. Labrie iz bolnišnice Laval, v Quebecu.

Uredništvo

go to top