Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Kaj prinaša nasmehe na obraze ženske v starosti 40+?

Kaj prinaša nasmehe na obraze ženske v starosti 40+?
 • favoris

Bodite srečni v 40-ih. Od prijetnega preživljanja časa z družino in uspešne kariere do ukvarjanja z novim športom ter zadovoljstva s svojim videzom – obstajajo številni načini za odlično počutje v 40-ih.

Profesionalni uspeh

Ko dosežejo 40 let, ženske vedo, katere so njihove strokovne prednosti, zato lahko resnično zablestijo v svoji službi. Uporabite svoje izkušnje za napredovanje, postanite mentorica mlajšim sodelavcem ali pa na primer predlagajte izboljšanje poslovnega procesa. Spoštovanje, ki ste ga pridobili od svojih sodelavcev, ne bo le pripomoglo k bolj pozitivnemu delovnemu okolju, ampak bo tudi izboljšalo vašo moralo in vam izvabilo nasmeh na obraz.

Začnite se ukvarjati z novim športom

Se želite vrniti k športu po nekaj letih premora, ali pa želite dodati novo dejavnost v svoj program vadbe? V vsakem primeru obstaja veliko možnosti za ženske vseh starosti in ravni telesne pripravljenosti. Izboljšajte svojo linijo in se spomnite otroštva pri urah baleta, ki je odličen način porabe kalorij in sproščanja endorfinov. Če vam primanjkuje prostega časa, ne pozabite, da vas lahko že kratek tek po službi ali ob koncu tedna naredi srečne in motivirane.

Počutite se lepi

Pomembno je, da se vedno počutite lepi, tako znotraj kot zunaj. Predvsem zdrava in uravnotežena prehrana vam bo pomagala, da bo vaše telo videti kar najboljše. 40-ta so pravi čas za smutije in detoks vodo. 

Z ohranjanjem redne negovalne rutine boste poskrbeli, da bo vaša koža blestela in bo vaša notranja lepota izžarevala navzven! Postanite strokovnjak za kožo z uporabo najboljših izdelkov, ki ustrezajo potrebam vaše kože, kot je serum z visoko koncentracijo aktivnih sestavin, ki izhajajo iz narave.

Zabava s prijatelji

Ni veliko stvari, ki so tako prijetne, kot je druženje s prijatelji. Organizirajte skupno nedeljsko kosilo in porazdelite odgovornost na druge, tako da zaposlite svoje goste s pripravo različnih jedi.
Odličen način za zabavo, ki se mu lahko pridružijo tudi otroci – nihče ne bo zavrnil pomoči pri pripravi torte!

Naši kultni izdelki

 • 3187NOČNA NEGA PROTI GUBAM52LIFTACTIVFACE CARENočna kremaNega proti znakom staranja kože
  NOČNA NEGA PROTI GUBAM
 • 13645SUPREME
  SUHA KOŽA
  55LIFTACTIVFACE CAREDnevna negaNega proti znakom staranja kože
  liftactiv-supreme
 • 18101SERUM 10 SUPREME56LIFTACTIVFACE CARESerum za obrazNega proti znakom staranja kože
  SERUM 10 SUPREME
 • Najbolj brano

  go to top