OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Kaj prinaša nasmehe na obraze ženske v starosti 40+?

Bodite srečni v 40-ih. Od prijetnega preživljanja časa z družino in uspešne kariere do ukvarjanja z novim športom ter zadovoljstva s svojim videzom – obstajajo številni načini za odlično počutje v 40-ih.

Profesionalni uspeh

Ko dosežejo 40 let, ženske vedo, katere so njihove strokovne prednosti, zato lahko resnično zablestijo v svoji službi. Uporabite svoje izkušnje za napredovanje, postanite mentorica mlajšim sodelavcem ali pa na primer predlagajte izboljšanje poslovnega procesa. Spoštovanje, ki ste ga pridobili od svojih sodelavcev, ne bo le pripomoglo k bolj pozitivnemu delovnemu okolju, ampak bo tudi izboljšalo vašo moralo in vam izvabilo nasmeh na obraz.

Začnite se ukvarjati z novim športom

Se želite vrniti k športu po nekaj letih premora, ali pa želite dodati novo dejavnost v svoj program vadbe? V vsakem primeru obstaja veliko možnosti za ženske vseh starosti in ravni telesne pripravljenosti. Izboljšajte svojo linijo in se spomnite otroštva pri urah baleta, ki je odličen način porabe kalorij in sproščanja endorfinov. Če vam primanjkuje prostega časa, ne pozabite, da vas lahko že kratek tek po službi ali ob koncu tedna naredi srečne in motivirane.

Počutite se lepi

Pomembno je, da se vedno počutite lepi, tako znotraj kot zunaj. Predvsem zdrava in uravnotežena prehrana vam bo pomagala, da bo vaše telo videti kar najboljše. 40-ta so pravi čas za smutije in detoks vodo. 

Z ohranjanjem redne negovalne rutine boste poskrbeli, da bo vaša koža blestela in bo vaša notranja lepota izžarevala navzven! Postanite strokovnjak za kožo z uporabo najboljših izdelkov, ki ustrezajo potrebam vaše kože, kot je serum z visoko koncentracijo aktivnih sestavin, ki izhajajo iz narave.

Zabava s prijatelji

Ni veliko stvari, ki so tako prijetne, kot je druženje s prijatelji. Organizirajte skupno nedeljsko kosilo in porazdelite odgovornost na druge, tako da zaposlite svoje goste s pripravo različnih jedi.
Odličen način za zabavo, ki se mu lahko pridružijo tudi otroci – nihče ne bo zavrnil pomoči pri pripravi torte!

Uredništvo

go to top