Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Kako zaščititi kožo nagnjeno k nepravilnostim v poletju?

Kako zaščititi kožo nagnjeno k nepravilnostim v poletju?
 • favoris

Ali je vaša koža nagnjena k nepravilnostim, še posebej v poletnih mesecih? Preberite naše najboljše nasvete na temo nege k aknam nagnjene kože, ko se temperatura začne dvigovati.

Pripravljen za na plažo: nasveti za nego k aknami nagnjene kože poleti


Za večino ljudi je poletje sinonim za sonce, morje in pesek. Toda nekateri od nas, ki imamo k aknam nagnjeno kožo, potrebujemo dodatno nego v toplejših mesecih, še posebej preden se odpravimo na plažo. Koža, ki je nagnjena k aknam, potrebuje ustrezno zaščito, ko je sonce najmočnejše, saj je sonce lažni prijatelj aken; v nasprotnem primeru lahko povečanje temperature za samo 1 °C poveča proizvodnjo sebuma tudi za 10 %
.*  Poleg tega lahko nekatera zdravila proti aknam povečajo občutljivost kože na sončno svetlobo, s čimer se poveča tudi možnost poškodb, ki jih povzročajo UV-žarki. Ne nazadnje je učinkovita zaščita kože na počitnicah tudi bistvenega pomena za preprečevanje brazgotinjenja in hiperpigmentacije, povezane z opeklinami, zato ne varčujte na izdelkih za zaščito pred soncem. Formula na gelni ali vodni osnovi je idealna za mastno kožo.

Vichyjeva matirajoča korektivna nega za zaščito pred soncem: idealna rešitev za k aknam nagnjeno kožo


Ko govorimo o koži, ki je nagnjena k aknam, je pomembno biti pozorni na sestavine zaščitne nege. Za blaženje nepravilnosti, povezanih z izpostavljenostjo UV-žarkom, Vichy matirajoča korektivna nega za zaščito pred soncem s faktorjem SPF 30 vsebuje salicilno kislino, ki izboljša stanje ogrcev. Pri testiranju v kliničnih pogojih je več kot 81 % udeležencev izjavilo, da je njihova koža manj mastna tudi do 4 tedne po prvi uporabi, 75 % pa jih je izjavilo, da je njihova koža bolj sijoča.**


Če sta bolj kot same nepravilnosti vaši glavni poletni skrbi odvečna maščoba ali masten lesk, poskusite globinsko očistiti pore z Vichyjevo masko ​​za čiščenje por, obogateno z dvema vrstama naravne gline, ki matirata k maščenju nagnjeno kožo. Tako, zdaj si lahko privoščite oddih na plaži brez skrbi o vplivu na kožo!

*Cunliffe, W. J., Burton, J. L., & SHUSTER, S. (1970). Vpliv spremembe lokalne temperature na nihanje ravni izločanja sebuma. British Journal of Dermatology, 83(6), 650-654.
**Vichy Idéal Soleil nega proti nepravilnostim, klinično ocenjevanje v razdobju 28 dni na 54 osebah (CF: dokument o lansiranju izdelka, str. 20)

Naši kultni izdelki

 • 22916Matirajoča korektivna nega proti nepravilnostim SPF 3000NewIDEAL SOLEILZaščita obraza pred soncem

  Novo

  Matirajoča korektivna nega proti nepravilnostim SPF 30
 • Najbolj brano

  Srečne družine: 7 tipov zaščite za kožo

  Zaščita pred soncem

  Srečne družine: 7 tipov zaščite za kožo

  Nimajo vsi enakih zahtev glede zaščite pred soncem! Bodisi da želite porjaveti, skočiti v vodo ali pa želite ohraniti brezhibno polt, za vas obstaja sredstvo za zaščito pred soncem za srečno družino. Najdite svojo idealno rešitev v našem lepotnem vodniku za zaščito pred soncem.

  Preberite članek

  go to top