OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Masaža obraza: izboljšajte sijaj svoje kože s to preprosto rutino

Želite svoji polti zagotoviti tisti sijaj dobre spočitosti? Vichyjevi strokovni nasveti za masažo obraza so hitri, preprosti in jih lahko enostavno vključite v svojo jutranjo rutino. Vse, kar potrebujete, je deset čistih prstov in kanček nege Minéral 89!

Masaža obraza: izboljšajte sijaj svoje kože s to preprosto rutino
Facial massage

1. korak: Aktivirajte


Začnite z dvema stiskoma Vichy Minéral 89 boosterja na konice svojih (čistih) prstov. Nežno tapkajte po obrazu s pomikanjem prstov naprej in nazaj. S tem boste aktivirali mikrocirkulacijo kože in povečali pretok krvi ter enakomerno razporedili teksturo izdelka po celotnem obrazu. Nato zgladite morebitno odvečno količino izdelka z masiranjem v smeri senc in čeljusti, pri čemer premikajte prste navzgor in navzdol v širokih potezah.

2. korak: Ponovno napolnite


Naslednji korak? Napolnitev kože, da bo pripravljena na naporen dan. Začnite tako, da razprete svoje poteze z gibom v obliki »velike 8-ke«. Z levo roko na levi strani vašega obraza in desno roko na desni s prsti močno zarišite širok polkrog od vrha vaše brade do čela. Uporabite enako tehniko tudi na področju okoli oči, vendar tokrat pritiskajte malo bolj narahlo: medtem ko oba palca počivata na vrhu vaših ličnic, s kazalcema zarišite širok krog okoli oči. Začnite od notranjega kotička očesa (kjer se nahaja solzni kanal) čez obrvi, zaokrožite okoli sence in nato nežno masirajte območje pod očesom.

3. korak: Sprostite se


Končajte z »veliko 9-ko«: položite palec in kazalec, kot da bi zaobjeli zunanje obrise svojega obraza, nežno zarišite številko 9 navzgor in nato navzdol od oči in okoli do senc ter s čvrstim pritiskanjem dokončajte za ličnicami. Rezultat: vaša koža bi se morala počutiti osvežena, poživljena in pripravljena na prihajajoči dan![1]CF: Poteze za nanašanje nege v obliki številk 8 in 9

Uredništvo

go to top