OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Masaža obraza: izboljšajte sijaj svoje kože s to preprosto rutino

 • favoris

Želite svoji polti zagotoviti tisti sijaj dobre spočitosti? Vichyjevi strokovni nasveti za masažo obraza so hitri, preprosti in jih lahko enostavno vključite v svojo jutranjo rutino. Vse, kar potrebujete, je deset čistih prstov in kanček nege Minéral 89!

Masaža obraza: izboljšajte sijaj svoje kože s to preprosto rutino
Facial massage

1. korak: Aktivirajte


Začnite z dvema stiskoma Vichy Minéral 89 boosterja na konice svojih (čistih) prstov. Nežno tapkajte po obrazu s pomikanjem prstov naprej in nazaj. S tem boste aktivirali mikrocirkulacijo kože in povečali pretok krvi ter enakomerno razporedili teksturo izdelka po celotnem obrazu. Nato zgladite morebitno odvečno količino izdelka z masiranjem v smeri senc in čeljusti, pri čemer premikajte prste navzgor in navzdol v širokih potezah.

2. korak: Ponovno napolnite


Naslednji korak? Napolnitev kože, da bo pripravljena na naporen dan. Začnite tako, da razprete svoje poteze z gibom v obliki »velike 8-ke«. Z levo roko na levi strani vašega obraza in desno roko na desni s prsti močno zarišite širok polkrog od vrha vaše brade do čela. Uporabite enako tehniko tudi na področju okoli oči, vendar tokrat pritiskajte malo bolj narahlo: medtem ko oba palca počivata na vrhu vaših ličnic, s kazalcema zarišite širok krog okoli oči. Začnite od notranjega kotička očesa (kjer se nahaja solzni kanal) čez obrvi, zaokrožite okoli sence in nato nežno masirajte območje pod očesom.

3. korak: Sprostite se


Končajte z »veliko 9-ko«: položite palec in kazalec, kot da bi zaobjeli zunanje obrise svojega obraza, nežno zarišite številko 9 navzgor in nato navzdol od oči in okoli do senc ter s čvrstim pritiskanjem dokončajte za ličnicami. Rezultat: vaša koža bi se morala počutiti osvežena, poživljena in pripravljena na prihajajoči dan![1]CF: Poteze za nanašanje nege v obliki številk 8 in 9

Naši kultni izdelki

 • Novo

  mineral-89-dnevni-booster-serum-obraz; nega-obraza; hijaluronska-kislina; vichy; krema-obraz; hidratacija; mastna-koza; hitro-vpijanje; suha-koza; zdrav-sijaj; bolj-polna-koza; svezina; nepravilnosti; masten-lesk; pusto-polt-bez-sijaja; suhost; obcutljivo-kozo; dnevna-nega; rdecica-obraza; obcutljiva-koza; zardevanje; razsirjene-zilice

  MINÉRAL 89

  Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo

  Dnevna nega

  INOVACIJA: Vaš dnevni odmerek za močnejšo kožo.

 • Najbolj brano

  6 NAJPOGOSTEJŠIH NAPAK PRI UPORABI TEKOČE PODLAGE IN KAKO JIH ENOSTAVNO ODPRAVITI PO NASVETU SABRINE VIDOVIČ

  STROKOVNI NASVETI

  6 NAJPOGOSTEJŠIH NAPAK PRI UPORABI TEKOČE PODLAGE IN KAKO JIH ENOSTAVNO ODPRAVITI PO NASVETU SABRINE VIDOVIČ

  Imate težave pri iskanju pravega odtenka tekoče podlage? Jo še vedno nanašate s prsti ali uporabljate čopič? Kako pomemben je zaščitni faktor v ličilih? Pozabite na vse mite, ki ste jih slišali o tekoči podlagi. Sabrina Vidovič je za vas pripravila seznam 6 najpogostejših napak o tekoči podlagi in nasvete, da boste zasijale v vsej svoji lepoti.

  Preberite članek

  Top sedem nasvetov Nike Veger za učinkovito pudranje … in kaj vse gre lahko narobe

  Nega obraza

  Top sedem nasvetov Nike Veger za učinkovito pudranje … in kaj vse gre lahko narobe

  Dobrodošla, lepa koža! Imate tudi vi občutek, da že vse življenje puder uporabljate napačno? Ne glede na to, ali je vaša koža nečista, mešana, mastna, suha ali pa normalna, izbira in nanos ustreznega pudra ni lahka naloga. Sledite našim korakom in napotkom za dobro izbiro in nanos izdelka, s katerim boste ustvarili naravno lep videz kože. Preberite nasvete priznane vizažistke Nike Veger.

  Preberite članek

  Tjaša Perko: Tudi če bi imela 10 otrok, bi ohranila dolge lase

  Nega obraza

  Tjaša Perko: Tudi če bi imela 10 otrok, bi ohranila dolge lase

  Pri Tjaši Perko, ženi profesionalnega smučarja Roka Perka, nas takoj pritegne njen nasmeh in dolgi, lepo negovani lasje, ki jih ohranja kljub dvema malima nadebudnežema. Kot kaskaderka ima tako kot mož nadvse rada adrenalinska doživetja – vendar le, če ima ona roke na krmilu. Preberite, kaj jo je pripeljalo do te kariere, kakšno popotnico za življenje želi dati svojima otrokoma in kako skrbi za svoje lase.

  Preberite članek

  go to top