Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Menopavza: prelomnica, ki kliče po skrbi zase in vedrini

Menopavza: prelomnica, ki kliče po skrbi zase in vedrini
 • favoris

S prihodom menopavze lahko hormonske spremembe vplivajo na vaše fizično in čustveno počutje kot tudi na kožo.

Na tej prelomnici sprejmite nov način skrbi zase in poglejte na prihodnost z optimizmom, vedrino in samozavestjo.

Nastop menopavze občutite kot prelomnico. Začetni znaki so ponavadi očitni: hormonske spremembe, povezane z menopavzo, so lahko vzrok za nočno potenje in »vročinske vale«, ki motijo ​​vaš spanec, povzročajo spremembe v razpoloženju in so razlog za občutke utrujenosti. Pojavijo pa se tudi opazne spremembe na vaši koži, vključno z vse večjo suhostjo in izgubo gostote. Vidni znaki staranja, kot so izguba gostote, so v času teh hormonskih sprememb zelo očitni.
To je poseben čas v vašem življenju, ki lahko fizično, čustveno in duševno vpliva na vaše dobro počutje ter predstavlja nov začetek, ki ga je treba sprejeti s samozavestjo in vedrino. Splošno znano je, da so petdeseta konec koncev nova trideseta. Čas je, da pogledate v prihodnost z dostojanstvom in samozavestjo ter da skrb zase postavite na prvo mesto. To vključuje tudi prilagajanje anti-age rutine za nego kože.

Inovacija – nadomestna kozmetika: revolucionarne rešitve nove generacije v negi kože nad 50 let

Neovadiol že več kot 15 let odgovarja na posebne potrebe kože, ki se spreminja, z uvedbo anti-age izdelkov, ki so rezultat intenzivnih znanstvenih raziskav in usmerjeno delujejo na težave, kot so izguba gostote kože, suhost in groba polt pri ženskah, starejših od 50 let. Danes je v teku prava revolucija, za katero sta poskrbela Neovadiol nadomestni kompleks* nega za kožo: revolucija, ki preoblikuje vašo kožo na več ravneh ter ji vrne mladosten videz, energijo, mehkobo in sijaj. 

Neovadiol vsebuje revolucionaren nov kompleks štirih aktivnih sestavin, ki delujejo skupaj za obnovo gostote, volumna, sijaja in mladostnega videza vaše kože med menopavzo. Zaradi povečane koncentracije sestavine Pro-Xylane je Neovadiol zelo učinkovita anti-age nega za kožo. Pro-Xylane občutno obnavlja gostoto in gladkost kože ter zmanjšuje gube, starostne pege in pigmentacijo. Vaša polt je v trenutku videti mlajša, bolj sveža, čvrsta in enakomerna. Sveža, cvetlična dišava oddaja mešanico not jabolka, zelenega čaja, perunike in jasmina z globokim pridihom mošusa in vijolice, kar daje občutek vedrine in miru, medtem ko tekstura nege Neovadiol poskrbi za svežo, mehko in nahranjeno kožo.

* Nadomestni kozmetični kompleks.

Naši kultni izdelki

 • 17387NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
  Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi
  Normalna in mešana občutljiva koža
  *Nadomestni kozmetični kompleks.
  54NEOVADIOLNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi Normalna in mešana občutljiva koža *Nadomestni kozmetični kompleks.
 • 17386NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*

  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi

  Vsi tipi občutljive kože   


  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLFACE CARESerum za obrazNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi Vsi tipi  občutljive kože     * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • 17850NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
  Napredna obnovitvena nočna nega
  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nočna nega  * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • Najbolj brano

  go to top