OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Naravno delovanje: Vichyjevi izdelki za nego

Da bi lepo skrbeli za svojo kožo, zaupajte naravnim, aktivnim sestavinam. Osredotočite se na 3 naravne sestavine v Vichyjevih izdelkih za nego in njihove pozitivne učinke.

Osredotočite se na olje riževih otrobov in olje žafranike

Olje žafranike: pridobiva se iz semen cvetoče rastline žafranike (iz družine košaric), vsebuje omega 9 in veliko omega 6 (2 krat več kot arganovo olje), s hranljivimi in emolientnimi lastnostmi.

Olje riževih otrobov: pridobiva se s stiskanjem svežega riža z Japonske, ki je znano po svojem bogatstvu z omega 9 kislinami (med 40 in 52 %), omega 6 in omega 3 kislinami. Olje riževih otrobov se zaradi svojih emolientnih, zaščitnih lastnosti, uporablja tudi v boju proti sušilnim vplivov na kožo.

V kombinaciji te dve naravni olji pospešujeta lepoto vaše kože. Koži pomagata pridobiti esencialne maščobne kisline. Površina kože je obnovljena, koža pa nahranjena z lipidi. Naravni olji sta prava zaveznika po vstopu v menopavzo, ki je obdobje v življenju ženske, ko njena koža običajno postane bolj suha in mora biti zato dobro nahranjena.

Osredotočite se na ramnozo

Ramnoza je molekula naravnega porekla in se pridobiva iz rastlinskega sladkorja. Je močna molekula, ki pomaga ciljati znake staranja in kot bonus: ustreza občutljivi koži. Vrednost ramnoze je v edinstvenem vplivu, ki omogoča krepitev strukture kože, tako da na koncu preprečuje in blaži učinek staranja kože.

Z izdelki za nego kože, ki so obogateni z ramnozo, je s težavnimi znaki staranja, ki vas napadajo po 40. letu, konec. Vaša koža je bolj gladka, ponovno se ji vrača tonus, gube pa bledijo.

Osredotočite se na hialuronsko kislino

Naravno prisotna v koži, hialuronska kislina zagotavlja prožnost kože. Težava: z leti se zmanjšuje. Rezultati pa so vidni na vašem obrazu: kažejo se gube, vaša koža pa izgublja čvrstost.

Nič ni tako učinkovito kot režim za nego kože obogaten s hialuronsko kislino, ki zapolni in vlaži kožo, ki so jo zajeli znaki staranja. Da bi vaša koža bolje vpila sestavine proti staranju, izberite fragmentirano hialuronsko kislino. Zaradi svoje majhne molekulske mase (22 krat manjša po velikosti in masi) globlje prodre v kožo, in sicer tri krat bolje od hialuronska kisline z veliko molekulsko maso. Prispeva celo k učinkovitejšemu vpijanju na trdnih površinskih delih kože, in tudi globlje deluje.

VAŠA RUTINA

liftactiv-supremeliftactiv-supreme-dnevna-nega-za-korekcijo-gub; za-cvrstost-koze; vichy-suha-koza; ucinek-liftinga glajenje-gub; gube-na-celu; gube-okoli-oci; smejalne-gube; drobne-gubice; navpicne-gube; hidracijo; obcutljiva-koza

SUPREME
SUHA KOŽA

go to top