Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Neovadiol koži vrača tisto, kar ji menopavza odvzame: revolucija v negi kože za ženske nad 45 let

 • favoris

Ali je mogoče imeti lepo, mladostno kožo tudi v menopavzi?

Zahvaljujoč 14 letom raziskav in novemu nadomestnemu kozmetičnemu kompleksu, ki združuje štiri aktivne sestavine z izjemnim anti-age učinkom, so te sanje postale resničnost – z najnovejšo generacijo nege Neovadiol.

Po 50. letu lahko globoke hormonske spremembe, ki se pojavljajo okoli menopavze, pustijo vidne sledi na koži in jo naredijo suho, grobo ter brez sijaja, čvrstosti in polnosti. Ali je mogoče oživiti svojo kožo ter doseči sijočo in lepo polt v tem posebnem življenjskem obdobju? Z Neovadiolom iz Laboratorijev Vichy je odgovor da.

Zahvaljujoč odkritjem, ki izhajajo iz 14-letnih kliničnih raziskav, ter štirim močnim aktivnim sestavinam Neovadiol nadomestni kompleks* predstavlja revolucionarno anti-age rešitev za nego kože, ki koži v menopavzi vrne večino tistega, kar ji manjka, oživi njeno notranjo lepoto ter obnovi njen videz in občutek mladostne polti. Vaša koža je v hipu sveža in sijoča, bolj čvrsta in polna ter preoblikovana na vseh ravneh. Poglejte, kako:

Dramatično bolj čvrsta in gostejša koža: Pro-Xylane

Neovadiol nadomestni kompleks* vsebuje sestavino Pro-Xylane, ki obnavlja gostoto, volumen in čvrstost pri starajoči se koži, ki je pod vplivom hormonskih motenj zaradi menopavze. Ta patentirana aktivna sestavina pomaga povečati raven kolagena v koži, s čimer dramatično izboljša njeno teksturo in videz, zato je videti bolj polna in gladka, njen ton pa je sijoč in enakomeren. Tanke linije so manj opazne in koža je bolj polna ter gosta – preoblikovana na vseh ravneh. Sestavina deluje tudi na težave s pigmentacijo.

Prečistite in zgladite kožo s sestavino Hepes

Še ena skrivnost polnejše in mlajše kože je Hepes, sestavina, ki pomaga zgladiti kožo in poudariti njeno naravno svežino in sijaj ter obnavlja enakomerno in mehko teksturo kože. Spodbuja obnavljanje celic in učinkovito deluje na groba in suha področja, s čimer preoblikuje teksturo polti, da bi se lahko počutile in bile videti mlajše.

Vrnite polti vlažnost in svežino z glicerinom

Koža v menopavzi pogosto potrebujejo nego, ki nadomesti izgubljeno vlago. Glicerin je sestavina, ki zadrži vodo v zunanjih plasteh kože in nudi občutek udobja ter neprekinjeno vlaženje. Vaša polt je prijetno mehka in sveža ves dan; težave s suhostjo kože so odpravljene.

Spodbudite naravno proizvodnjo maščob s sestavino Hedione

Zadnja sestavina, ki bo razkrila mladosten videz vaše kože, je Hedione. Gre za sestavino, pridobljeno iz jasmina, ki spodbuja proizvodnjo naravnih lipidov (sebuma) v povrhnjici, katerih v menopavzi pogosto močno primanjkuje. Neovadiol nadomestni kompleks pomaga vaši koži pri obnovi teh dragocenih naravnih maščob, s čimer ji daje elastičnost in mladosten videz. 

* Nadomestni kozmetični kompleks.

Naši kultni izdelki

 • 17386NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*

  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi

  Vsi tipi občutljive kože   


  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLFACE CARESerum za obrazNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi Vsi tipi  občutljive kože     * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • 17387NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
  Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi
  Normalna in mešana občutljiva koža
  *Nadomestni kozmetični kompleks.
  54NEOVADIOLNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi Normalna in mešana občutljiva koža *Nadomestni kozmetični kompleks.
 • 17850NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
  Napredna obnovitvena nočna nega
  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nočna nega  * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • Najbolj brano

  Sestavine

  Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

  Bajkalska čeladnica je rastlina iz kitajske province Shaanxi, ki je zelo izpostavljena hladnemu vremenu in intenzivnemu UV sevanju, zato je morala razviti izjemno odpornost, da bi lahko preživela v teh neugodnih razmerah. Njene korenine so tako postale neverjetno močne in so znane kot »zlate korenine«.

  Preberite članek

  04_5 tips to prevent the formation of wrinkles

  Sestavine

  5 nasvetov za preprečevanje gub

  Gube nastanejo zaradi kombinacije več dejavnikov. Da bi jih lahko prehiteli in preprečili, še preden se pojavijo, vam ponujamo 5 naših najboljših nasvetov. Poslovite se od gub, še preden se pojavijo!

  Preberite članek

  go to top