OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Neovadiol koži vrača tisto, kar ji menopavza odvzame: revolucija v negi kože za ženske nad 45 let

Ali je mogoče imeti lepo, mladostno kožo tudi v menopavzi?

Neovadiol koži vrača tisto, kar ji menopavza odvzame: revolucija v negi kože za ženske nad 45 let

Zahvaljujoč 14 letom raziskav in novemu nadomestnemu kozmetičnemu kompleksu, ki združuje štiri aktivne sestavine z izjemnim anti-age učinkom, so te sanje postale resničnost – z najnovejšo generacijo nege Neovadiol.

Po 50. letu lahko globoke hormonske spremembe, ki se pojavljajo okoli menopavze, pustijo vidne sledi na koži in jo naredijo suho, grobo ter brez sijaja, čvrstosti in polnosti. Ali je mogoče oživiti svojo kožo ter doseči sijočo in lepo polt v tem posebnem življenjskem obdobju? Z Neovadiolom iz Laboratorijev Vichy je odgovor da.

Zahvaljujoč odkritjem, ki izhajajo iz 14-letnih kliničnih raziskav, ter štirim močnim aktivnim sestavinam Neovadiol nadomestni kompleks* predstavlja revolucionarno anti-age rešitev za nego kože, ki koži v menopavzi vrne večino tistega, kar ji manjka, oživi njeno notranjo lepoto ter obnovi njen videz in občutek mladostne polti. Vaša koža je v hipu sveža in sijoča, bolj čvrsta in polna ter preoblikovana na vseh ravneh. Poglejte, kako:

Dramatično bolj čvrsta in gostejša koža: Pro-Xylane

Neovadiol nadomestni kompleks* vsebuje sestavino Pro-Xylane, ki obnavlja gostoto, volumen in čvrstost pri starajoči se koži, ki je pod vplivom hormonskih motenj zaradi menopavze. Ta patentirana aktivna sestavina pomaga povečati raven kolagena v koži, s čimer dramatično izboljša njeno teksturo in videz, zato je videti bolj polna in gladka, njen ton pa je sijoč in enakomeren. Tanke linije so manj opazne in koža je bolj polna ter gosta – preoblikovana na vseh ravneh. Sestavina deluje tudi na težave s pigmentacijo.

Prečistite in zgladite kožo s sestavino Hepes

Še ena skrivnost polnejše in mlajše kože je Hepes, sestavina, ki pomaga zgladiti kožo in poudariti njeno naravno svežino in sijaj ter obnavlja enakomerno in mehko teksturo kože. Spodbuja obnavljanje celic in učinkovito deluje na groba in suha področja, s čimer preoblikuje teksturo polti, da bi se lahko počutile in bile videti mlajše.

Vrnite polti vlažnost in svežino z glicerinom

Koža v menopavzi pogosto potrebujejo nego, ki nadomesti izgubljeno vlago. Glicerin je sestavina, ki zadrži vodo v zunanjih plasteh kože in nudi občutek udobja ter neprekinjeno vlaženje. Vaša polt je prijetno mehka in sveža ves dan; težave s suhostjo kože so odpravljene.

Spodbudite naravno proizvodnjo maščob s sestavino Hedione

Zadnja sestavina, ki bo razkrila mladosten videz vaše kože, je Hedione. Gre za sestavino, pridobljeno iz jasmina, ki spodbuja proizvodnjo naravnih lipidov (sebuma) v povrhnjici, katerih v menopavzi pogosto močno primanjkuje. Neovadiol nadomestni kompleks pomaga vaši koži pri obnovi teh dragocenih naravnih maščob, s čimer ji daje elastičnost in mladosten videz. 

* Nadomestni kozmetični kompleks.

Uredništvo

go to top