Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Nočni vročinski valovi: kako lahko ostanete mirni in se naspite

Nočni vročinski valovi: kako lahko ostanete mirni in se naspite
 • favoris

V kasnejših fazah menopavze lahko »vročinski valovi« kratijo vaš spanec in preprečujejo počitek, ki je pomemben za vaše dobro počutje in lepo kožo. Teh 5 nasvetov vam bo pomagalo, da se umirite, dobro naspite in zbudite sveži. 

Ste se celo noč premetavali in se zbudili prepoteni ter tesnobni? Hormonske spremembe, ki prihajajo z menopavzo – zlasti v poznejših fazah – lahko povzročijo vročinske valove in kratijo vaš spanec, lahko pa povzročijo tudi nespečnost. Sledite tem petim nasvetom, ki vam bodo pomagali, da ostanete mirni in se čez noč dobro naspite: vaš videz in počutje bosta zjutraj odlična.

Na nočni omarici imejte pripravljeno hladno pijačo

Kozarec hladne vode ali zeliščnega čaja ob blazini je dober način za sprostitev, ko vam je prevroče. Ob postelji imate lahko pripravljeno tudi razpršilo ali vlažno krpo za osvežitev kože, če se ponoči preveč potite.

Za spanje oblecite zračne in naravne materiale

Če nosite sintetične materiale, kot sta poliester ali spandex, se pred spanjem preoblecite v bolj zračne, naravne materiale, kot je organski bombaž. Sintetične tkanine lahko neprepustno ujamejo toploto, zaradi česar se boste počutili neprijetno, medtem ko bombaž ali lan absorbirata vlago in vas »hladita«.

Spite z odejo manj in razmislite o menjavi posteljnine

Če vas ponoči oblivajo vročinski valovi, je pomembno, da ne pretiravate s številom odej. Po možnosti raje spite z odejo manj. Prav tako razmislite o menjavi posteljnine, ki naj bo iz naravnih materialov, kot sta bombaž ali perje: to bo pripomoglo, da ostanete hladni in suhi.

Umirite se in se potopite v lepotni spanec z nego Neovadiol Night

Nočna nega za kožo žensk v menopavzi bi morala pomagati odpraviti vročinske valove. Nočna krema Neovadiol Night počne prav to: formula, ki hladi in pomirja kožo, nudi takojšen in dolgotrajen občutek svežine in lajša oblive vročine, s čimer vam omogoča, da se lahko resnično potopite v lepotni spanec. Nadomestni kompleks* hkrati obnavlja gostoto in ​​preoblikuje kožo, saj ji zagotovi vse, kar potrebuje, da bo zjutraj videti mlajša in zdrava. Rezultat? Zbudili se boste popolnoma sveži in pripravljeni, da se samozavestno soočite z dnem, ki je pred vami.

* Nadomestni kozmetični kompleks.

Naši kultni izdelki

 • 17850NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
  Napredna obnovitvena nočna nega
  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nočna nega  * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • 3173NEGA ZA GOSTO IN GLADKO KOŽO - za predel okoli oči in ustnic00NEOVADIOLFACE CAREKrema za kožo okoli očiNega proti znakom staranja kože
  NEGA ZA GOSTO IN GLADKO KOŽO - za predel okoli oči in ustnic
 • 17386NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*

  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi

  Vsi tipi občutljive kože   


  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLFACE CARESerum za obrazNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi Vsi tipi  občutljive kože     * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • Najbolj brano

  go to top