Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Okrepite in pomirite svojo kožo z mineralizirano termalno vodo

  • favoris

Zategnjenost, rdečica ali alergijske reakcije so znaki, ki vam jih pošilja vaša koža, kadar je ogrožena. Ste vedeli, da vsakodnevna uporaba mineralizirane termalne vode Vichy vašo kožo krepi in pomiri? Dokaz je na video posnetku!

Vichy test

Da bi dokazali okrepitveno moč svoje mineralizirane termalne vode, je Vichy opravil test z dvema jajci. Eno je bilo potopljeno v navadno vodo, drugo pa v mineralizirano termalno vodo Vichy. Po šestih dneh, so jajci vzeli iz vode in ju pritisnili močno drug ob drugega, da bi preverili čvrstost. Rezultat: jajce iz navadne vode se je razbilo, tisto iz mineralizirane termalne vode pa je ostalo nedotaknjeno. Dokaz: njegova lupina je okrepljena z mineralno močjo mineralizirane termalne vode Vichy.

Izjemna mineralnost

Če mineralizirana termalna voda Vichy krepi vašo kožo in jo pomirja, je to zahvaljujoč 15 mineralom. Eni izmed njih so:
. Kalcij: zaščita.
. Magnezij: spodbuja obnovo.
. Mangan: antioksidant.
. Kalij: vlaženje kože.
. Silicij: spodbuja obnovo.

Ta "vrt mineralov" občutljivi koži zagotavlja prijeten občutek, z blažitvijo vpliva razdraženosti, ki je povezano s sovražnim okoljem: onesnaženje, podnebne spremembe, stres itn. Da ne omenjamo njene vloge ščita, ki koži omogoča učinkovitejši boj proti zunanjim napadalcem.

Vichy Mineralizing Water makes your skin stronger!

video proof

Najbolj brano

go to top