OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Osnove bleščeče kože: kako do zaščitene kožo, ki bo pripravljena za ličenje

Odkrijte, zakaj nanos podlage, kot je booster, ščiti vašo kožo ter ji daje zdrav sijaj, ki ste ga vedno želeli.

Ali tudi vaš tekoči puder postane zrnat in suh čez dan? Ali je vaša koža brez zdravega sijaja in mastna? Pozor, onesnaženje lahko negativno vpliva na celoten videz. Ne deluje le na polt, temveč kvari tudi vaš brezhiben vsakodnevni make-up. Na srečo je tu Minéral 89, ki nam pomaga, da lahko brez truda dosežemo lepši videz ter zaščitimo kožo, ki bo tako pripravljena za ličila. Preprosto sledite tem 5 preprostim nasvetom in se jim prepustite!

5 načinov za zaščito in okrepitev kože, da bo pripravljena za ličila

1. Začnite z bojem proti onesnaženju


Najprej tisto najpomembnejše. Nikar si ne mislite, da ličila povezujemo le s stanji, kot so akne. Ta mit je znanost utemeljeno odpravila. Ampak pomembno je pametno izbrati ličila. Pravzaprav so študije dokazale ravno nasprotni učinek: ličila lahko dejansko zmanjšajo izbruh mozoljev (1). Onesnaženje je povezano tudi z aknami (3) in občutljivo kožo (4), pa tudi z gubami in temnimi lisami (2). Za vašo rutino ličenja to pomeni nanos težkih slojev ličila za prekrivanje drobnih linij, nepravilnosti in rdečine, ne da bi odpravili dejansko težavo.

Sedaj pa se lahko vsem tem težavam izognemo z izdelkom Minéral 89! Ta booster ustvarja film na površini kože, ki ščiti funkcijo kožne pregrade in zmanjšuje lepljenje sledi onesnaženja na kožo. Rezultat? Zdrava koža, s katero boste dosegli naraven učinek prekrivanja.


MINÉRAL 89
vsebuje89%mineralizirane termalne vode Vichy

2. Vlaženje, vlaženje in še enkrat vlaženje


Priznajmo si, suha koža lahko resnično vpliva na vaš videz. Če je ne negujete, površina kože postane groba in razdražena, posledica česar je nenaraven videz ličila.

Vaša koža pa mora biti mehka in gladka kot slikarsko platno, da bi lahko dosegli popoln videz svojega ličila. Zato je vlaženje polti ne glede na vrsto kože tako pomembno. Minéral 89 vsebuje 89 % mineralizirane termalne vode Vichy in hialuronsko kislino naravnega izvora, ki je znana po svojih vlažilnih lastnostih, zaradi svoje pomirjujoče teksture gela pa je tudi idealna izbira za doseganje naravnega učinka bleščeče kože. Klinični rezultati kažejo, da je po 28 dneh uporabe izdelka Minéral 89 koža za 26 % bolj sijoča, za 21 % bolj polna in za 20 % bolj homogena.* Trenutno vlaženje? Preverite.

* Preizkušeno na 52 ženskah z občutljivo kožo, starih med 26 in 62 let.

3. Uporabite Minéral 89 kot korak pred nanosom podlage


Poleg tega, da ščiti vašo kožo pred vsakodnevnimi napadi, lahko Minéral 89 uporabite tudi pred nanosom podlage in tako pripravite kožo za nanos svojega najljubšega ličila. Ker je lahek, tekoč in se hitro vpije, je idealen kot prvi korak v rutini ličenja, saj ga lahko nanesete pred pudrom in korektorjem brez mastnega ali lepljivega učinka. Pripravite se na odličen občutek svežine s še bolj enakomernim učinkom prekrivanja!

4. Izberite nekomedogena ličila


Kaj to pravzaprav pomeni? Če poenostavimo – izraz nekomedogeno se nanaša na izdelke brez sestavin, ki povzročajo nastanek komedonov oz. ogrcev  ali mašijo pore. Minéral 89 vsebuje samo 11 sestavin, da bi formula ostala čim bolj varna in preprosta. Pravzaprav je eden od njegovih konzervansov (fenoksietanol) edini, ki je dovoljen tudi v izdelkih za dojenčke!

5. Ne pozabite odstraniti ličila pred spanjem


In nazadnje, kar pa nikakor ne pomeni, da je tudi najmanj pomembno – ne pozabite očistiti kože in ji omogočiti, da diha čez noč. To ni pomembno samo zaradi odstranjevanja umazanije, ki vpliva na kožo čez dan, ampak tudi za preprečevanja pojava morebitnih nepravilnosti. Kaj pa če Minéral 89 ponovno nanesete takoj po tem, ko ste nežno umili svoj obraz? Vaša koža bo videti in se bo počutila navlažena, zaščitena in pripravljena za ličila, ki jih boste uporabili naslednji dan.

VIRI:

  1. 1. Hayashi, N. in sod., "Ličila izboljšajo kakovost življenja bolnikov z aknami brez poslabšanja izbruha aken med zdravljenjem" v European Journal of Dermatology (2005), str. 15(4):284. [Dostopno na: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16048760]
  2. 2. Krutmann, J. in sod., "Ekspozom staranja kože" v Journal of Dermatological Science (2006), str. 85(3):152.-161. [Dostopno na: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27720464]
  3. 3. Krutmann, J. in sod., "Onesnaženje in akne: ali obstaja povezava?" v Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology (2017), str. 10:199.–204. [Dostopno na: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5446966/]
  4. 4. Krutmann, J. in sod., "Onesnaženje in koža: od epidemioloških in mehanističnih študij do kliničnih implikacij" v Journal of Dermatological Science (2014), str. 76(3):163.-8. [Dostopno na: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25278222]

VAŠA RUTINA

dermablend-korektivni-tekoci-puder-spf-35-vichy; korektivna-podlaga; z-mat-ucinkom; neenakomerna-polt; podocnjaki; razprsene-rdecice; brazgotine; obcutek-gole-koze; lahkotna-tekstura; mesana-koza

DERMABLEND Korektivna podlaga

( 7 mnenje )

go to top