NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

OK

OKCancel

Thank you

Close

Počasi s staranjem kože

 • favoris

Sprijaznite se s svojo kožo in jo obvarujte pred škodljivimi dejavniki, ki pospešujejo vidne in nezaznavne znake staranja, saj boste le tako na pravi poti do njene mladostnosti.

Zakaj je pomembno, da se sprijaznimo s svojo kožo?

Zaradi nepričakovanih sprememb, kot so drobne gubice okoli oči, se začnete bolj zavedati staranja. Vendar se želite s prihodnostjo soočiti z vedrino in se osredotočiti na tisto, kar je resnično pomembno, predvsem na zdravje, ki vam je postalo prednostna skrb.

Enako je z vašo kožo. Vsak dan gradi svojo prihodnost, prijetno staranje pa je odvisno od pozitivnega, proaktivnega odnosa do nege kože in življenja na splošno. Zato se je Vichy odločil ženskam podariti sposobnost prijetnega staranja: počasnega, zdravega in dostojanstvenega.

Prijetno staranje: celosten pristop


Čiščenje: aperitiv za kožo. Zjutraj in zvečer je temeljito čiščenje bistvenega pomena za odstranjevanje strupov iz ozračja, odvečnega sebuma in odmrlih kožnih celic ter za stimulacijo naravnega sijaja. Če ličil pred spanjem s kože ne odstranite v celoti, lahko zamašijo pore in preprečijo njeno naravno obnavljanje čez noč. 

Globinska nega vaše kože. Popolno vlaženje, obnova in zaščita vaše kože so bistvenega pomena, saj spodbujajo naravno zaščito pred ekspozomom (skupkom vplivov iz okolja, ki so škodljivi za kožo). Nega Slow Âge naredi kožo močnejšo in bolj zdravo, zahvaljujoč inovativni kombinaciji aktivnih sestavin: probiotičnim sestavinam, ki krepijo kožo, ter edinstveni mešanici bajkalske čeladnice in mineralizirane termalne vode Vichy, ki preprečujeta poškodbe kože. 

Upočasnite se, počutite se mladi, starajte se prijetneje. Čustva in prehranjevalne navade lahko prav tako vplivajo na proces staranja telesa. Osem ur spanja je prav tako nujnih kot uravnotežena prehrana, sestavljena iz kakovostnih živil, kot so mastne ribe (kuhane počasi, da ohranijo hranilne snovi), temnozelena listnata zelenjava in temno jagodičevje, ki je bogato z antioksidanti! Čiste beljakovine, kot so jajčni beljak in arašidi, stimulirajo proizvodnjo kolagena.

Poiščite čas za sprostitev in cenite življenje. Zakaj ne bi redno hodili na sprehode v naravo s svojimi najdražjimi?

Skrb za videz. Dobro nahranjena koža, ki izžareva zdravje, je odlična podlaga za ličila. Vaše razpoloženje se dramatično izboljša, ko se sami sebi nasmehnete v ogledalu. Poteza s krepko rdečo šminko je odličen način, da svojemu videzu in razpoloženju dodate energijo!

Samozavest: osnovna nega proti gubam. Julien Kaibeck, ustanovitelj gibanja »počasne kozmetike«, svetuje, da se pogledate v ogledalo in se nasmehnete, ter dodaja, da je »nasmeh samemu sebi resničen vir sreče«. Manj mislite na obrazne linije in bolj na občutek dobrega počutja.

Naši kultni izdelki

 • 20902Dnevna nega, ki deluje na znake staranja
  v nastajanju
  4.6139New
  SLOW ÂGE
  Nega proti znakom staranja kože

  Novo

  Dnevna nega, ki deluje na znake staranja v nastajanju
 • Najbolj brano

  Slog

  5 zapovedi o zdravi prehrani, ki jih je treba upoštevati po 50. letu

  Po 50. letu je pravilna prehrana pomembnejša kot kdajkoli prej, še posebej zato, ker vaše telo doživlja velike hormonske spremembe, ki lahko vplivajo na splošno počutje. Preberite, katerim 5 zapovedim o zdravi prehrani je treba slediti v tem novem življenjskem obdobju, ne glede na to, ali jeste doma, zunaj ali le praznujete praznik.

  Preberite članek

  Slog

  Nakupovalni seznam v menopavzi: uravnotežena prehrana z vsega sveta

  V menopavzi lahko nekatere jedi pomagajo pri pomirjanju simptomov, kot so vročinski valovi, medtem ko lahko druge te simptome le še poslabšajo. Vendar obstajajo tudi jedi, ki obnavljajo kožo in jo ščitijo pred staranjem. Ta nakupovalni seznam za obdobje menopavze vključuje okusne in zdrave jedi z vsega sveta, ki vam bodo pomagale do odličnega videza in počutja.

  Preberite članek

  Slog

  Fermentirana živila: verjemite nam, vaša koža vam bo hvaležna

  Seveda ime ne zveni posebej privlačno, vendar verjemite nam, da morate biti vsekakor pozorni na fermentirana živila, če si želite izboljšati splošno zdravje. Razložili vam bomo, zakaj ves ta hrup okoli zdrave hrane v zadnjem času in vam svetovali, katera so najboljša fermentirana živila, ki bi jih morali vključiti v svojo prehrano. 

  Preberite članek

  go to top