OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Počasi s staranjem kože

Sprijaznite se s svojo kožo in jo obvarujte pred škodljivimi dejavniki, ki pospešujejo vidne in nezaznavne znake staranja, saj boste le tako na pravi poti do njene mladostnosti.

Počasi s staranjem kože

Zakaj je pomembno, da se sprijaznimo s svojo kožo?

Zaradi nepričakovanih sprememb, kot so drobne gubice okoli oči, se začnete bolj zavedati staranja. Vendar se želite s prihodnostjo soočiti z vedrino in se osredotočiti na tisto, kar je resnično pomembno, predvsem na zdravje, ki vam je postalo prednostna skrb.

Enako je z vašo kožo. Vsak dan gradi svojo prihodnost, prijetno staranje pa je odvisno od pozitivnega, proaktivnega odnosa do nege kože in življenja na splošno. Zato se je Vichy odločil ženskam podariti sposobnost prijetnega staranja: počasnega, zdravega in dostojanstvenega.

Prijetno staranje: celosten pristop


Čiščenje: aperitiv za kožo. Zjutraj in zvečer je temeljito čiščenje bistvenega pomena za odstranjevanje strupov iz ozračja, odvečnega sebuma in odmrlih kožnih celic ter za stimulacijo naravnega sijaja. Če ličil pred spanjem s kože ne odstranite v celoti, lahko zamašijo pore in preprečijo njeno naravno obnavljanje čez noč. 

Globinska nega vaše kože. Popolno vlaženje, obnova in zaščita vaše kože so bistvenega pomena, saj spodbujajo naravno zaščito pred ekspozomom (skupkom vplivov iz okolja, ki so škodljivi za kožo). Nega Slow Âge naredi kožo močnejšo in bolj zdravo, zahvaljujoč inovativni kombinaciji aktivnih sestavin: probiotičnim sestavinam, ki krepijo kožo, ter edinstveni mešanici bajkalske čeladnice in mineralizirane termalne vode Vichy, ki preprečujeta poškodbe kože. 

Upočasnite se, počutite se mladi, starajte se prijetneje. Čustva in prehranjevalne navade lahko prav tako vplivajo na proces staranja telesa. Osem ur spanja je prav tako nujnih kot uravnotežena prehrana, sestavljena iz kakovostnih živil, kot so mastne ribe (kuhane počasi, da ohranijo hranilne snovi), temnozelena listnata zelenjava in temno jagodičevje, ki je bogato z antioksidanti! Čiste beljakovine, kot so jajčni beljak in arašidi, stimulirajo proizvodnjo kolagena.

Poiščite čas za sprostitev in cenite življenje. Zakaj ne bi redno hodili na sprehode v naravo s svojimi najdražjimi?

Skrb za videz. Dobro nahranjena koža, ki izžareva zdravje, je odlična podlaga za ličila. Vaše razpoloženje se dramatično izboljša, ko se sami sebi nasmehnete v ogledalu. Poteza s krepko rdečo šminko je odličen način, da svojemu videzu in razpoloženju dodate energijo!

Samozavest: osnovna nega proti gubam. Julien Kaibeck, ustanovitelj gibanja »počasne kozmetike«, svetuje, da se pogledate v ogledalo in se nasmehnete, ter dodaja, da je »nasmeh samemu sebi resničen vir sreče«. Manj mislite na obrazne linije in bolj na občutek dobrega počutja.

Uredništvo

go to top