Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Pomen zdravega zajtrka: dober začetek dneva

Pomen zdravega zajtrka: dober začetek dneva
 • favoris

Pravijo, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva, ampak koliko od nas vsako jutro dejansko najde čas za zdrav začetek? Strokovnjak za prehrano Raphaël Gruman odkriva prednosti namenjanja nekoliko več časa pripravi zajtrka.

Pojej me, popij me: zakaj je zajtrk tako pomemben?


Večina od nas se vsako jutro bori z vstajanjem iz postelje, ampak kaj narediti, ko ta občutek zaspanosti traja večino dneva, če ne kar ves dan? Strokovnjak za prehrano Raphaël Gruman pojasnjuje: »Ko se zbudimo po prespani noči, je naše telo dehidrirano. To vodi do občutka utrujenosti – dejansko lahko le 2 % padec ravni vode v telesu povzroči 20 % manj energije čez dan.«

Torej – če želite začeti dan polni energije in navdušenja, mora rehidracija postati vaša prednostna naloga. Raphaël priporoča prebujenje želodca s skodelico tople vode z limono 15 minut pred jedjo. To bo delovalo kot spodbujevalec prebavnega sistema, ki bo spodbudil presnovo in pripravil telo na prvi obrok dneva.

Raphaëlovi nasveti za uravnotežen zajtrk


Se zjutraj ponavadi zbudite zelo lačni? Imamo dobro novico! Raphäel pravi, da glede na to, da ima telo na voljo ves dan za porabo goriva, ki smo ga vnesli z zajtrkom, lahko jemo karkoli. Če želite uživati ​​v zajtrku pred napornim dnem, ne pozabite na ključna živila:  

●        Kompleksni ogljikovi hidrati – Raphaël priporoča ogljikove hidrate s počasnim sproščanjem kot so polnozrnati kruh ali žita, s katerimi boste spodbudili svoje telo, da začne dan – brez potrebe po popoldanski čokoladi.
●        Beljakovine – ne glede na to, ali ste ljubitelj jajc, lososa, sira ali oreščkov, bodo beljakovine na vašem krožniku takoj zjutraj pomagale telesu, da bo zbujeno ves dan, in ga obvarujejo pred popoldanskimi padci energije.  

Tudi če ne morete prenesti ideje bogatega zajtrka, Raphäel pravi, da je pomembno, da so obroki uravnoteženi skozi ves dan. Prenajedanje v poznih večernih urah lahko privede do slabega spanca, kar pomeni, da boste zjutraj težko vstali iz postelje, tako da, če želite izboljšati raven energije v telesu, je zdrav zajtrk najboljša rešitev!

Naši kultni izdelki

 • 24505Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo
  42NewMINÉRAL 89FACE CAREDnevna negaVlažilna nega za kožo obraza

  Novo

  Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo

  MINÉRAL 89

  Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo

  Dnevna nega

  INOVACIJA: Vaš dnevni odmerek za močnejšo kožo.

 • 11848AQUALIA THERMAL DINAMIČNO VLAŽENJE
  Bogata krema za izsušeno kožo obraza
  52AQUALIA THERMALVlažilna nega za kožo obraza
  AQUALIA THERMAL DINAMIČNO VLAŽENJE Bogata krema za izsušeno kožo obraza
 • 18750Mineralizirana termalna voda00TERMALNA VODANega proti nepravilnostim na koži obraza
  Mineralizirana  termalna voda
 • Najbolj brano

  5 zapovedi o zdravi prehrani, ki jih je treba upoštevati po 50. letu

  Slog

  5 zapovedi o zdravi prehrani, ki jih je treba upoštevati po 50. letu

  Po 50. letu je pravilna prehrana pomembnejša kot kdajkoli prej, še posebej zato, ker vaše telo doživlja velike hormonske spremembe, ki lahko vplivajo na splošno počutje. Preberite, katerim 5 zapovedim o zdravi prehrani je treba slediti v tem novem življenjskem obdobju, ne glede na to, ali jeste doma, zunaj ali le praznujete praznik.

  Preberite članek

  Nakupovalni seznam v menopavzi: uravnotežena prehrana z vsega sveta

  Slog

  Nakupovalni seznam v menopavzi: uravnotežena prehrana z vsega sveta

  V menopavzi lahko nekatere jedi pomagajo pri pomirjanju simptomov, kot so vročinski valovi, medtem ko lahko druge te simptome le še poslabšajo. Vendar obstajajo tudi jedi, ki obnavljajo kožo in jo ščitijo pred staranjem. Ta nakupovalni seznam za obdobje menopavze vključuje okusne in zdrave jedi z vsega sveta, ki vam bodo pomagale do odličnega videza in počutja.

  Preberite članek

  go to top