Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Postati starš: stvari, ki vam jih nihče ne pove!

 • favoris

Novo starševstvo je neverjeten dogodek, ki prinaša številne radosti. Toda v prvih nekaj mesecih lahko tudi spremeni nekatere vaše rutine.

Podajte se v neznano

Knjige o starševstvu lahko pomagajo v določenih primerih, vendar obstaja možnost, da ne bodo zajele prav vsega. Pripravite se, da boste hitro nared za soočanje z nepričakovanim. Otroci so si različni, zato je z njimi treba ravnati na najboljši način, ki se prilega njihovim edinstvenim osebnostim.

Kratke noči

Nenehna potreba po hranjenju vašega dojenčka lahko zmoti vaš spalni vzorec odrasle osebe. Becoming a parent: what nobody tells you! Oglejte si strokovne nasvete za izboljšanje spanja svojega otroka, kot je na primer nežna masaža otroka pred spanjem, vendar pri tem ne pozabite na svoje potrebe. Vaša družina vas potrebuje, zato ne oklevajte in si nočne izmene izmenjujte s svojim partnerjem, ali pa iztisnite čim več iz kratkih krepčilnih dremežev čez dan, medtem ko on skrbi za otroka.

Težave s kožo

Mednarodni inštitut za nego kože (The International Dermal Institute) navaja, da se pri 10 do 15 % nosečnic pojavi melasma: temnejše pigmentne lise na obrazu. Te sicer zbledijo po porodu, vendar pa lahko ostanejo druge kožne težave, kot so strije, izbruh aken, pajkaste žilice, suhost in povečana občutljivost, medtem ko se raven hormonov uravnava. Na srečo ta stanja običajno ne trajajo več kot nekaj mesecev. Izogibajte se soncu, uporabite visok zaščitni faktor SPF in izdelke za nego telesa za boj proti strijam.

Izpadanje las

Poporodno izpadanje las je stanje, ki se zelo pogosto pojavi med tretjim in šestim mesecem po porodu. Če ste našli kepe las v svoji tuš kabini ali na glavniku, naj vas ne zajame panika. To stanje je le začasno in se pojavi zaradi velikega padca estrogena v telesu. Dojenje ne povzroča izpadanja las; zato odstavitev svojega dojenčka ne bo pomagala. Uporaba nežnih negovalnih izdelkov, ki so na voljo v lekarnah, in prilagoditev pričeske sta dobri strategiji. Težava je toliko bolj opazna, če imate dolge lase, zato bo sprememba pričeske osvežila vaš videz mlade mamice, poleg tega pa bo pomagala v boju proti številnim lasem, ki jih najdete vsepovsod.

Vredno je vseh težav

Ne glede na vse, biti starš je najbolj razburljiv trenutek in vsa mala presenečenja, ki ga spremljajo, bodo poskrbela, da si boste vsak trenutek, ki ga preživite s svojim otrokom, zapomnili bolj kot druge. Zadremajte, vklopite glasbo, sprijaznite se s kaosom in potrudite se po svojih najboljših močeh. S svojimi otroki se nasmejimo bolj, kot kadar koli!

Naši kultni izdelki

 • 20814AMINEXIL CLINICAL 5 - Ženske00NewDERCOSHAIR CARETretma za laseNega proti izpadanju las

  Novo

  AMINEXIL CLINICAL 5 - Ženske
 • 20815AMINEXIL CLINICAL 5 - Moški00NewDERCOSHAIR CARETretma za laseNega proti izpadanju las

  Novo

  AMINEXIL CLINICAL 5 - Moški
 • 3157Poživljajoč šampon proti izpadanju las00DERCOSHAIR CAREŠamponiNega proti izpadanju las
  Poživljajoč šampon proti izpadanju las
 • Najbolj brano

  go to top