Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Poudarek na formuli z UV filtrom, ki ščiti tudi pred dolgimi UVA žarki

 • favoris

UV žarki, ki smo jim vsakodnevno izpostavljeni, so sestavljeni iz 25 % UVB žarkov in 75 % UVA žarkov, ki so prisotni vse leto, vključno z dolgimi UVA žarki, ki prodrejo globoko v našo kožo.

Vichy je naredil še korak dlje na področju zaščite pred zunanjimi škodljivimi dejavniki in je ženskam ponudil prijetno in senzorično izkušnjo, ki se razlikuje od običajnih neudobnih filtrov širokega spektra (pred UVA, UVB in dolgimi UVA žarki). Njegov namen je bil vsak nanos spremeniti v trenutek užitka, saj je učinek nege Slow Âge nenazadnje odvisen od dolgoročne vsakodnevne uporabe. 


Združiti vse aktivne sestavine formule in UV filtre v izjemno nežni, zelo čutni teksturi, predstavlja velik dosežek. Da bi preprečili masten učinek in bele sledove, ki jih običajno puščajo UV filtri, so Laboratoriji Vichy v formulo vključili posebno mešanico voskov za optimizacijo vpojnosti v kožo ter kremen za žameten občutek na površini kože. Ta presenetljiva tekstura najprej ustvari kapljico, ki se ob nanosu raztopi in na koži ne pusti ničesar, razen občutka mehkobe ob dotiku. Brez kakršnih koli sledov filtra!


Za prijeten nanos je potrebna tudi dišava, ki bi prekrila vonj UV filtra. Dišava je posebej zasnovana, da poudari vso vulkansko moč mineralizirane termalne vode Vichy in ženske znova poveže z naravo. Slavni »nos« Philippe Romano je ustvaril dišavo, ki temelji na dvojnosti moči in svežine. Poleg tega je ta čudovita dišava posebej oblikovana, da je primerna tudi za občutljivo kožo.

Naši kultni izdelki

 • 20902Dnevna nega, ki deluje na znake staranja
  v nastajanju
  4.6141New
  SLOW ÂGE
  Nega proti znakom staranja kože

  Novo

  Dnevna nega, ki deluje na znake staranja v nastajanju
 • Najbolj brano

  Sestavine

  Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

  Bajkalska čeladnica je rastlina iz kitajske province Shaanxi, ki je zelo izpostavljena hladnemu vremenu in intenzivnemu UV sevanju, zato je morala razviti izjemno odpornost, da bi lahko preživela v teh neugodnih razmerah. Njene korenine so tako postale neverjetno močne in so znane kot »zlate korenine«.

  Preberite članek

  04_5 tips to prevent the formation of wrinkles

  Sestavine

  5 nasvetov za preprečevanje gub

  Gube nastanejo zaradi kombinacije več dejavnikov. Da bi jih lahko prehiteli in preprečili, še preden se pojavijo, vam ponujamo 5 naših najboljših nasvetov. Poslovite se od gub, še preden se pojavijo!

  Preberite članek

  Sestavine

  Vitamin C – skrivnost sijoče kože?

  Hiter življenjski tempo vpliva na povrhnjico in polt naredi utrujeno ter dolgočasno. Vendar, ali ste vedeli, da je eden od najbolj priljubljenih vitaminov ključ do bleščeče kože z zdravim sijajem? Ogledali si bomo poživljajoče lastnosti vitamina C.

  Preberite članek

  go to top