OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Poudarek na formuli z UV filtrom, ki ščiti tudi pred dolgimi UVA žarki

UV žarki, ki smo jim vsakodnevno izpostavljeni, so sestavljeni iz 25 % UVB žarkov in 75 % UVA žarkov, ki so prisotni vse leto, vključno z dolgimi UVA žarki, ki prodrejo globoko v našo kožo.

Poudarek na formuli z UV filtrom, ki ščiti tudi pred dolgimi UVA žarki

Vichy je naredil še korak dlje na področju zaščite pred zunanjimi škodljivimi dejavniki in je ženskam ponudil prijetno in senzorično izkušnjo, ki se razlikuje od običajnih neudobnih filtrov širokega spektra (pred UVA, UVB in dolgimi UVA žarki). Njegov namen je bil vsak nanos spremeniti v trenutek užitka, saj je učinek nege Slow Âge nenazadnje odvisen od dolgoročne vsakodnevne uporabe. 


Združiti vse aktivne sestavine formule in UV filtre v izjemno nežni, zelo čutni teksturi, predstavlja velik dosežek. Da bi preprečili masten učinek in bele sledove, ki jih običajno puščajo UV filtri, so Laboratoriji Vichy v formulo vključili posebno mešanico voskov za optimizacijo vpojnosti v kožo ter kremen za žameten občutek na površini kože. Ta presenetljiva tekstura najprej ustvari kapljico, ki se ob nanosu raztopi in na koži ne pusti ničesar, razen občutka mehkobe ob dotiku. Brez kakršnih koli sledov filtra!


Za prijeten nanos je potrebna tudi dišava, ki bi prekrila vonj UV filtra. Dišava je posebej zasnovana, da poudari vso vulkansko moč mineralizirane termalne vode Vichy in ženske znova poveže z naravo. Slavni »nos« Philippe Romano je ustvaril dišavo, ki temelji na dvojnosti moči in svežine. Poleg tega je ta čudovita dišava posebej oblikovana, da je primerna tudi za občutljivo kožo.

Uredništvo

go to top