OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Preizkusite izdelke za nego kože, preden se odločite zanje

LIFTACTIV SUPREME TRY & BUY

Iščete izdelke za idealno rutino nege kože?

Sodite med tiste, ki iščejo idealno rutino za nego kože, vendar niso prepričani, kje začeti? Negovan in zdrav videz kože zahteva mesece truda, doslednosti in vztrajnosti, a tudi naložbe. Zato je razumljivo, da želite pred izborom ugotoviti, kako se kateri izdelek ujema z vašo kožo in ali ga je vredno vključiti v rutino. Raziskovanje po spletnih straneh, prebiranje blogov in spraševanje prijateljic vas lahko zagotovo približajo rešitvi, toda če želite resnično vedeti, v kaj vlagati svoj denar, je najbolje preizkusiti.

Vichyjevi TRY & BUY kompleti za preizkus priporočene rutine

Vichy ponuja rešitev v obliki 4 posebnih kompletov, sestavljenih glede na cilje, ki jih želite doseči, s poudarkom na boju proti gubam. Vsak komplet sestavljajo 4 mini izdelki za popolno dnevno rutino, njihova količina pa zadostuje za ustrezno preizkusno obdobje. Če vam je priporočena rutina všeč, boste bolj prepričani pri izbiri izdelkov, potrebnih za doseganje negovanega in zdravega videza kože. Ker gre za omejeno ponudbo, ki je po posebni ceni na voljo v spletnih in fizičnih lekarnah, priporočamo vsem, ki iščejo idealno rutino, da odhitijo v najbližjo lekarno ali kliknejo na spletno lekarno. Priskrbite si svoj komplet in bodite korak bližje temu, da izveste, kaj potrebuje vaša koža.

AQUALIA TRY & BUY

AQUALIA TRY & BUY komplet – Aqualia Thermal nudi 48-urno vlaženje kože. Pred nanosom kreme je treba kožo očistiti z micelarno vodico Pureté Thermale in nanesti plast boosterja Minéral 89 za krepitev kožne pregrade.

LIFTACTIV SPECIALIST TRY & BUY

LIFTACTIV SPECIALIST TRY & BUY komplet – Liftactiv Specialist obnavlja raven kolagena v koži in nudi izjemno anti-age delovanje ter učinkovitost s sestavinami naravnega izvora. Pred nanosom kreme je treba kožo očistiti z micelarno vodico Pureté Thermale in nanesti plast boosterja Minéral 89 za krepitev kožne pregrade.

LIFTACTIV SUPREME TRY & BUY

LIFTACTIV SUPREME TRY & BUY komplet – Liftactiv Supreme nudi učinek liftinga z biološkim delovanjem proti globokim gubam in izgubi čvrstosti. Pred nanosom kreme je treba kožo očistiti z micelarno vodico Pureté Thermale in nanesti plast boosterja Minéral 89 za krepitev kožne pregrade.

NEOVADIOL TRY & BUY

NEOVADIOL TRY & BUY komplet – Neovadiol je namenjen zreli koži v menopavzi in koži vrača mladostnost, volumen, gostoto, mehkobo ter sijaj. Pred nanosom kreme je treba kožo očistiti z micelarno vodico Pureté Thermale in nanesti plast boosterja Minéral 89 za krepitev kožne pregrade.   Na spletni strani Vichy nam zaupajte, kako so vam bili izdelki všeč.

Uredništvo

go to top