OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Prevzemite svojo brezplačno knjižico nasvetov za ženske v menopavzi

  • favoris

Sprememba, klimakterij, življenjska faza – ne glede na to, kako ji pravimo, je dejstvo, da VSE ŽENSKE gredo skozi menopavzo, neizogibno. Menopavza je popolnoma naraven proces, skozi katerega gre vsaka zdrava ženska. Čeprav jo nekatere prebrodijo brez težav, večina žensk občuti določene simptome, ki lahko segajo od blagih do hudih, zato ta proces mnogim predstavlja čas tesnobe in težav.

clanak slika

Naša skupna naloga je, da pristopimo do vseh žensk in jim pokažemo, da lahko ne glede na simptome v vsakem trenutku računajo na podporo in strokovne nasvete, prostor, kjer jih lahko zlahka dobijo, pa je lekarna. Laboratoriji Vichy si že vrsto let močno prizadevajo za izobraževanje žensk in izboljšanje dostopnosti ustreznih ter koristnih informacij, pomembnih za to življenjsko obdobje, in sicer pod okriljem kampanje »Brez pavze v menopavzi«.

clanak slika

Vichy je zato ustvaril brezplačno knjižico z nasveti za ženske v menopavzi, kjer lahko najdete nasvete strokovnjakov, predloge jedilnikov, primere vadb, vzorce izdelkov za nego kože in ugodnosti, ki jih lahko izkoristite ob nakupu, na voljo pa je izključno v Lekarnah Ljubljana od 1. 9. 2020 do porabe zalog.

V času trajanja kampanje bo na voljo tudi 20-odstotni popust na vse izdelke Neovadiol, vsaka ženska, ki se bo odločila za nakup izdelka Neovadiol, pa bo prejela tudi dodaten darilni popust v višini 20 % na izdelke Lipikar.

Popust lahko prav tako izkoristite izključno v Lekarnah Ljubljana od 1. 9. do 30. 9. 2020.

Najbolj brano

go to top