Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Prilagodite svojo lepotno rutino med menopavzo za bolj čvrsto in gosto kožo

 • favoris

Težko se je spopadati s spremembami, ki jih prinaša menopavza, zlasti tistimi, ki so jasno vidne na vašem obrazu.


Tanjša koža in pusta polt brez sijaja sta povezani s staranjem in se je težko soočiti z njima, vendar lahko s prilagoditvijo lepotne rutine koža postane bolj čvrsta napeta in mladostna.

Zakaj prilagoditi svojo lepotno rutino v menopavzi


Dermatologinja dr. Shannon Humphrey pravi, da bi ženske morale prilagoditi rutino za nego kože v menopavzi, »da bi obnovile pregradno funkcijo kože, ki zagotavlja dobro vlaženje kože.« Dodaja še, da je »zaščita pred poškodbami, ki jih povzročajo UV žarki, enako nujna.«

Kaj vključuje rutina za lepoto kože, ki je prilagojena menopavzi?


Hiter pregled lepotnega rituala, ki je ključ do sprememb – Ponujamo vam štiri zlata pravila za vašo novo rutino.

Temeljito odstranjevanje ličil

Zvečer vedno odstranite ličila, brez izjeme! Tudi če ličil ne uporabljate, morate temeljito očistiti kožo in z nje odstraniti sebum, prašne delce, odmrle celice in sledi onesnaževanja – to je nujno potrebno, da bi se koža lahko obnovila čez noč. To pa je samo po sebi že težje v tej fazi življenja, zato je pomembno, da še dodatno ne poslabšate težave zamašitve kože s toksini. Idealna kombinacija za odstranjevanje nečistoč: čistilno mleko + tonik.

Vedno uporabljajte SPF

Če sije sonce, vedno nanesite izdelek s faktorjem SPF, ko se odpravite ven, ker UV žarki – predvsem UVA žarki – pospešujejo staranje kože in razvoj pigmentnih madežev.  

Redno skrbite za piling kože

Piling kože naredite enkrat ali dvakrat na teden s pomočjo encimskih pilingov brez zrnc, da se izognete draženju kože.

Vlaženje, vlaženje in še enkrat vlaženje!

Nanesite vlažilno in hranilno masko za obraz, kadar se vam pojavi občutek zategovanja kože. Idealno bi bilo takoj po pilingu. Poskusite Vichy Neovadiol nadomestni kompleks: serum in dnevno kremo, ki sta posebej oblikovana za to obdobje vašega življenja.

Idealen režim za čvrstost in lifting kože v menopavzi


Seveda je krema dobra, vendar sta krema in masaža še boljši!

Začnite z masažo

Laboratoriji Vichy so razvili posebne masažne metode za nanašanje nekaterih izdelkov. Pristop: prilagoditev strokovnih metod Vichyjevega inštituta za lepoto v samomasažne tehnike, ki jih lahko vsak dan izvajate doma. Cilj: optimizacija učinkovitosti izdelkov, kar pomeni krepitev sijaja in svežine kože ter delovanja aktivnih sestavin za preoblikovanje kože, ki se kaže v bolje izraženih potezah in strukturi obraza. 

Masaža z dnevno kremo

4 najboljši nasveti za preoblikovanje obraza za boj proti povešanju:
1. Nanesite 5 do 6 kapljic kreme na obraz in vrat.
2. Razmažite z gladilnimi gibi od sredine obraza proti zunanjim robom.
3. Močneje pritisnite in masirajte od nazolabialnih gub (gube med nosom in kotički ustnic) navzven proti čelu. Dokončajte z zategovanjem kože vzdolž senc z blazinicami palcev. Ti gibi so zelo sproščujoči in odpravljajo napetost, ker delujejo na sence in na napeto področje med obrvmi.
4. Globinsko prebudite tkivo s čvrstim pritiskanjem in drsenjem pod vratom in ličnicami.

Naši kultni izdelki

 • 17387NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
  Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi
  Normalna in mešana občutljiva koža
  *Nadomestni kozmetični kompleks.
  54NEOVADIOLNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi Normalna in mešana občutljiva koža *Nadomestni kozmetični kompleks.
 • 17386NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*

  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi

  Vsi tipi občutljive kože   


  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLFACE CARESerum za obrazNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi Vsi tipi  občutljive kože     * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • 17850NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
  Napredna obnovitvena nočna nega
  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nočna nega  * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • Najbolj brano

  Sestavine

  Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

  Bajkalska čeladnica je rastlina iz kitajske province Shaanxi, ki je zelo izpostavljena hladnemu vremenu in intenzivnemu UV sevanju, zato je morala razviti izjemno odpornost, da bi lahko preživela v teh neugodnih razmerah. Njene korenine so tako postale neverjetno močne in so znane kot »zlate korenine«.

  Preberite članek

  04_5 tips to prevent the formation of wrinkles

  Sestavine

  5 nasvetov za preprečevanje gub

  Gube nastanejo zaradi kombinacije več dejavnikov. Da bi jih lahko prehiteli in preprečili, še preden se pojavijo, vam ponujamo 5 naših najboljših nasvetov. Poslovite se od gub, še preden se pojavijo!

  Preberite članek

  go to top